Így csalnak a mai diákok a vizsgákon…

Azért ne feledjük el, hogy mindannyian voltunk diákok.

Mindannyian vissza tudunk emlékezni életünk legszebb időszakára, amikor diákok voltunk: unalmas órák, álmatlan éjszakák, felelések és természetesen röpdogák.

Az egyetemisták egy évig semmit sem tanulnak, aztán abban reménykednek, hogy két éjszaka mindent be tudnak pótolni és fel tudnak készülni a vizsgákra. A csalási kísérleteknek köszönhetően, néhányan közülük még sikerrel is járnak.

A cetlis módszer

A kis cetlit könnyedén el lehet rejteni. Ez egy régi, hagyományos módszer, amely sokaknak bevált. Például egy hosszú ujjú poló esetében egyetlen mozdulattal megnézhetjük a helyes választ de akadnak olyan diákok is, akik biztonságosabb helyre rejtik el a cetlit.

Tilos számológépet használni!

A legtöbb matekvizsgán, vagy a fizikai teszteknél nem szabad számológépet használni. Szóval egyesek úgy döntenek, hogy saját kezükre írnak egy kis jegyzetet.

Egy darab papír

Egy kicsi lapra is egy csomó minden ráfér. Nem kell egész mondatokat ráírni, ennek semmi értelme. Írjatok rövid szavakat, amelyről eszetekbe jut a helyes válasz. Ilyen esetben, ha a tanár sem fogja megérteni, hogy mi van a lapon.

A köröm rejtett funkciója

Kiválóan alkalmas a puskázásra. Nem azért írjuk, hogy példát vegyetek róla, de egyesek ide írnak egy kis segítséget, és úgy néz ki, mintha valami divatos japán szöveg lenne.

A cipő talpa

Nagyon kreatív módszer. Akár egy egész hosszú jegyzetet rá lehet ragasztani, de győződj meg róla, hogy nem fog leesni.

Ruha alá rejtve

Amikor valaki úgy dönt, hogy segít a mögötte lévő személynek. Kevesen vannak, akik ezt megteszik.

Egy üveg víz

Minden tanár megengedi, hogy egy üveg vizet bevigyél a vizsgára. Tervezd át az üveg cimkéjét, és apró nyomtatott betűvel rengeteg dolgot felírhatsz, amit rajtadon kívül senki sem fog meglátni.

Természetesen a diákok kreatívitása határtalan, de a statisztikák szerint ezek az egyszerű módszerek a legeredményesebbek.