A rendőr meglát 2 haldokló pitbull-t a földön… amit ezután tesz, az sokakat meglepett!

Néhány háziállat olyan szörnyű körülmények között születik, hogy a szenvedésnél egyebet nem igen tapasztalnak. Ha az ilyen körülmények között élő állatoknak egyszer csak mégis sikerül kiszabadulniuk, akkor ez csodának számít. Amikor a philadelphiai rendőrség, az Egyesült Államokban meglátta ezt a két lesoványodott kutyát, nem hittek a szemüknek.

A két kutya nemcsak, hogy csont és bőr volt, hanem mély sebek is voltak mindkét kutya testén. Sajnálatos állapotuk egyértelműen azt igazolja, hogy még mindig léteznek olyan kegyetlen emberek, akik puszta szórakozásból kutyákat verekedtetnek. Valószínűleg, hogy rövid életükben ezek a kutyák nem tapasztaltak mást, csak hogy harcolniuk kell más kutyák ellen, hogy a nézőket és ezeknek a kutyáknak gazdáit szórakoztassák.

Amikor a kutyák már túlságosan legyengülnek, és nem képesek a harcra, akkor nyilvánvalóan valahol kidobják őket, és magukra hagyják. Ez a szerencsétlen állat is annyire legyengült, hogy szinte már mozogni sem tudtak. A másik társa azonban ott feküdt mellette, és saját testével megpróbálta megvédeni őt.

“Egyszerűen nem akarta otthagyni a barátját” – mesélte Russ Harper rendőrkapitány. A rendőrnek végül sikerült óvatosan a kutya közelébe férkőznie, aki egy pillanatig nem akarta engedni, hogy hozzá érjenek. Aztán csóválni kezdte a farkát, de még mindig morrogott.

De Harper türelmesen kezelte, és egy meleg takaróval betakarta őket. A gyengébb állapotban lévő kutyát azonnali intenzív állatorvosi kezelés alá vették. Az orvosok nem hitték, de végül sikerült megmenteniük, azonban mindenkit meglepett, hogy ez a kutya tényleg élni akar.

Amikor Harper egy héttel később elment az állatklínikára, hogy meglátogassa a kutyát, Gracie felállt, és odament hozzá, majd evett a kezéből, nyilvánvaló, hogy felismerte őt.

Eközben a másik kutya is megszelidült. Úgy tűnik, hogy ha barátságos emberek veszik körül őket, akkor egy idő után ők is barátságossá válnak.

Gracie és hűséges társa Layla addig maradhatnak együtt, ameddig valaki befogadja őket.

Remélhetőleg valaki mindkét kutyát felvállalja, hiszen egymásnak köszönhetik az életüket.