Üveggel vágta fejbe a nőt, mert nem engedte neki, hogy lábai közé tegye a kezét

Egy svédországi tinédzser lány arról számolt be, hogy egy éjszakai klubban idegen férfi verte fejbe egy üveggel, miután felpofozta őt, amiért szexuálisan zaklatta.

Sophie Johansson, a 19 éves fiatal lány a sévd lapoknak azt nyilatkozta, hogy még soha nem találkozott ilyen pimasz férfival, aki a lány közelébe férkőzött, táncolni kezdett, majd lábai közé nyúlt.

A lány elmondása szerint pofot adott a férfinek, hogy hagyja abba a tapogatózást, aki válaszként arcon ütötte, majd fejbe vágta egy üveggel.


A közösségi médiában elterjedt sokkoló képeken világosan látszik, hogy nemcsak az arcát, hanem egész testét elöntötte a vér.

A lány a lapnak elárulta, hogy az eset szombat éjszaka történt a Babel klubban, amikor barátjával táncoltak, de hirtelen érezte, hogy valaki a táskájához ért. Ezután megfordult és egy idegen arcot látott.

“Megfordultam, aztán éreztem, hogy kezével a szoknyám alá nyúl” – mesélte a lány.

Miután felpofozta az idegen férfit, az idegességében ökölbe szorította a tenyerét, és arcon ütötte a lányt, majd egy üveg palackot vett a kezébe és a lány fejéhez vágta.

Johansson, a 19 éves lány szerint még soha nem találkozott ennyire szemtelen férfival.

“Miután megötött, először azt hittem, hogy a palackbol valamilyen folyadék ömlött az arcomra, de aztán a barátom elkiáltotta magát, és azt mondta, hogy ömlik a fér a fejemből. Mindketten sokkot kaptunk!”

Azonnal kihívták a mentőket és Johanssont kórházba szállították, ahol orvosi ellátásban részesítették, és néhány öltéssel összevarrták a sérülést. Ezután rendőrségi bejelentést nyújtott be súlyos testi sértés miatt.

A klubban történt éjszakai incidens után, a Malmői rendőrség a megfelelő bizonyítékok hiánya miatt nyomozást indított a támadó megtalálása érdekében.

Nils Norling, a malmői rendőrség szóvivője azt nyilatkozta: “Reméljük, hogy valaki látott valamit, ami nyomra vezet bennünket. Ha igen, akkor újra ki fogjuk vizsgálni az ügyet.”

A Babel klub tulajdonosa egy Facebook bejegyzésben azt állítja, hogy az összes rendelkezésre álló videófelvételt átadta a rendőrségnek, hátha segíteni fog a nyomozásban.

Nem ez az első ilyen alkalom, amikor egy éjszakai klubban ilyen súlyos incidens történik. Ne feledjük, hogy csak néhány hónappal ezelőtt volt, amikor ismeretlen támadók bombát robbantottak egy hasonló helyen.

Forrás: Daily Mail