Börtönbe kerülhet ez a kávéház tulajdonosa, amiért hiányos öltözetű pincérnőt alkalmazott

A modern reklámtechnika segítségével olyan kívánságokat is képes generálni, amelyek eredetileg nem is léteznek bennünk. A reklámszakértők előszeretettel használják az erotikus asszociációkat keltő képeket, mert a szexuális vonzódás ezáltal a hirdetendő tárgyra is áttevődik.

Nem meglepő, hogy ennek tudatában a reklámgyárak szinte minden óriásplakáton ilyen képekkel próbálják felkelteni az emberek figyelmét. Egy thaiföldi kávézó tulajdonosa most a valóságban is felhasználta ezt a technikát.

Az egyetlen probléma az volt, hogy a délkelet-ázsiai országokban nem túl divatos dolog hiányos öltözetben járni.

A Prason Sukkorn kávézó tulajdonosa azzal próbálta vonzani az embereket, hogy egy magassarkús cipőben járkáló modellt alkalmazott, aki egyetlen szál kötényben szolgálta ki az ügyefeleket, írja a Metro.

És néha kiment az utcára, hogy mutogassa magát a járókelőknek. A kávézó hirtelen olyan forgalomnak örvendett, amire nem is számítottak.

A fiatal lány a Metronak adott nyilatkozatában elmondta, hogy nem kapott külön bónuszt, amiért hiányosan öltözött. “Csak fel akartuk dobni egy kicsit az üzletet, mert kevés vendég volt, én csak segíteni akartam.”

Amikor a pincérnőről készült fotók elterjedtek, a kávézó tulajdonosa örömmel fogadta az embereket, de sokan feljelentették, mert áthágta a törvényt. Az üzletember azt mondta: “Semmilyen sértő szándékunk nem volt, csak egy marketingötlet volt az egész”, majd bocsánatot kért mindenkitől, akit megsértett.

“Remélem, hogy az emberek megbocsátanak nekem, nem tudtam, hogy ekkora felháborodást fogunk kelteni.”

A bocsánatkérés ellenére Thanachai Usakit rendőrparancsnok elmondta, hogy a képeket már letörölték a honlapjukról, ennek ellenére bűncselekményt követtek amiért akár el is ítélhetik a kávézó tulajdonosát.

“Nem is gondoltam, hogy meg fogok sérteni valamilyen törvényt, hiszen a fotókon szereplő lány nem is volt teljesen meztelen.”

A kávézó tulajdonosa most háromtól öt évet kaphat ezért az ostoba butaságért, vagy 2200 euróval törölheti a bírságot.