Az édesanya balesete után a buszvezető segít a bepánikolt gyermeken

Michelle Mixon 21 éve buszvezető. Az amerikai buszsofőr napról napra gondoskodik, hogy Milwaukee városában élő emberek gyorsan és biztonságosan eljussanak rendeltetési helyükre. Michelle nagyon szereti a munkáját: eladni a jegyeket, útbaigazítani az eltévedt embereket, általában mindig jó hangulat alakul ki körülötte. De ezen a télen valami szomorú dolog történt.

Michelle megláttott egy anyukát, aki 6 éves lányával leszállt a buszról és ezt követően az asszony a buszmegállóban epilepsziás rohamot szenved, majd rémült gyermeke előtt összeesett.

A buszsofőr a visszapillantó tükörben látta az egész jelenetet: „Láttam, hogy a nő leesett a földre, ezért azonnal megálltam és mentőt hívtam,”- emlékszik vissza a buszsofőr. A megrémült lány könnyes szemmel, pánikszerű hangon azt kiáltotta, hogy „Anyúúú”

 

A biztonsági kamera rögzítette, hogy Michelle habozás nélkül ölébe vette a 6 éves lányt és megnyugtatta, hogy minden rendben lesz. Eközben egy másik férfi saját kabátjával betakarta az édesanyát, hogy amíg a mentőautó megérkezik, ne fázzon meg.

Szerencsére az édesanya most már jól van és különösen annak örül, hogy valaki ebben a helyzetben gondoskodott lányáról, hiszen ő nem tehette meg. Michelle 20 éves fárasztó és kimerítő munka után is el tudta mondani, hogy: „örültem, hogy tudtam segíteni.”

Az interneten megjelent videófelvétel után most mindenki köszönetet mond a buszvezetőnek a példamutató viselkedéséért.

Michelle helyesen cselekedett és megvigasztalta az elkeseredett kislányt ebben a tehetetlen helyzetben. Jó érzés tudni, hogy még mindig léteznek önfeláldozó emberek, akikre a nehézségben lehet számítani.