101 éves az “Elfújta a szél” című film utolsó élő szereplője: soha nem fogod elhinni, hogy néz ki ma

Rengeteg olyan klasszikus film létezik, amely még ma is felmelegíti a szívemet. De semmi sem hasonlítható az Elfújta a szél-hez. Annak ellenére, hogy ez egy hosszú film, számtalanszor láttam … és kétségtelenül többször is meg fogom nézni!

A sok nagyszerű színész és színésznő közül már csak egy van életben, Olivia de Havilland. Ma 101 éves… és csodálatosan néz ki!

Olivia de Havilland egyike a még élő néhány színésznőnek Hollywood úgynevezett “aranykorából”. Ő az egyetlen az Elfújta a szél szereplői közül, aki még mindig életben van.

101 éves korában hihetetlenül néz ki.

Olivia Tokióban született, Japánban, az apja egy brit diplomata volt akkoriban. 1919-ben a család Kaliforniába költözött – és Olivia anyja, aki színésznő volt mielőtt férjhez ment, leckéket adott Oliviának és testvéreinek színészetből, zenéből és táncból.

Ott született Olivia szenvedélye a színjátszáshoz, ami azt eredményezte, hogy a pályafutása során 49 filmben szerepelt. Az egyikük az időtlen klasszikus, az “Elfújta a szél“.

Egész pályafutása során Olivia rivalizált a nővérével, Joan Fontaine-vel.

Szörnyű kapcsolatuk volt, 1941-ben még rosszabb lett, amikor a testvérek elmentek a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjátadóra. A díjat Joan kapta, a Gyanakvó szerelem c. filmben nyújtott szerepéért.

Olivia nemrégiben megkapta II. Erzsébet királynőtől a “Brit Birodalom Rendje” címet.

Ma Franciaországban él – és olyan szép, mint mindig is!

Olivia de Havilland hihetetlen életet élt, és most elmondhatja, hogy nagyon hosszú élet van mögötte. Hihetetlen luxus, hogy valaki elérje a 101 éves életkorát, és még mindig ilyen szép legyen, nem beszélve arról, hogy része a filmtörténelemnek.

Oszd meg, hogy bebizonyítsuk a kor csak szám!

Forrás: harmonikum