Féltékeny barátja 32 késszúrással sebesíti meg a lányt… 1 evvel később megmentője 3 szót mond és azután minden megváltozik

Amikor Melissa Dohme 20 éves lett és elkezdte az egyetemet, véget akart vetni kapcsolatának, de a fiú nem fogadta el a lány döntését hanem ehelyett kést rántott és 32 szúrással szinte halálra döfte a fiatal lányt.

Melissának azonban volt egy védőangyala aki aznap megmentette az életét.

Aznap, amikor Melissát megtámadta barátja, Cameron Hill tűzoltó érkezett elsőként a helyszínre. Cameron és Melissa a baleset után néhány hónappal ismét találkoztak és ez szerelem volt első látásra, jelentette az Inside Edition.

Melissára hosszú revalidációs időszak várt, de barátai, családja és Cameron segítségével sikerült felépülnie. A lány a Facebook-on keresztül sok képet posztolt gyógyulásáról és nagy számú követő tábort alakított ki.

3 évvel később nemcsak az egyetemet végezte el, hanem milliókat is inspirált arra, hogy emeljék fel szavukat az lakáson belüli erőszak ellen.

2015-ben Melissának jutott az a megtisztelő feladat, hogy a Tampa Bay Rays baseball meccsen ő dobjon először. Azt viszont nem tudta, hogy kedvese Cameron óriási meglepetést tervezett aznapra.

Aznap, a meccs alatt Cameron lehívta a lány, letérdelt elé és három szót súgott a fülébe: “Leszel a feleségem?”

Melissa igennel válaszolt. De a nagy nap előtt a lány még egy dolgot szeretett volna megtenni. Mikor volt barátja késsel rátámadt, megsértette a lány arcán a mimikai izmokat. Ezért Melissa nem volt képes rendesen mosolyogni.

De egy kiváló plasztikai sebész segítségével ez a probléma is megoldódott és az esküvő napján Melissa már legszebb mosolyát mutatta.

Melissa azért osztotta meg ezt a történetet, hogy másokat is inspiráljon arra, lépjen ki a megalázó és bántalmazó kapcsolatból. Kérjem meg egy családtagot, barátot hogy segítsen neki.

Magyarországon is létezik több ilyen segélyszervezet, például a Kék vonal segélyszolgálat, ahol telefonos bejelentést lehet tenni.

Nézd meg a lenti filmet, amiben láthatod a pár esküvőjét is:

Ha te is úgy gondolod, hogy Melissa megérdemli a boldogságot azok után, amin átment, akkor kérünk oszd meg ezt a cikket.