12 elképesztő gyermek, akikről nem fogod elhinni, hogy tényleg léteznek

Különleges képességek, fura betegségek, fejlődési rendellenességek vagy éppen extrém sportteljesítmények a gyerekek körében is előfordulnak.

Fu Wengui normális kínai tinédzser, kivéve, hogy három extra csigolya nőtt a nyakában. Hosszú nyaka miatt a járáés em egyszerű számára, s fájdalmat is gyakran érez.

Lu Hao 4 évesen 60 kilót nyomott. Az orvosok sem értik, miért érez a fiú folyamatos éhésget úgy, hogy csak eszik és eszi. Ha szülei megpróbálják betratani a diétát, a gyerek könnyekben tör ki.

Winter Vinecki 14 évesen a világ legfiatalabb embereként teljesített maratont mind a hét kontinensen. 9 éves volt, amikor alapítványt hozott létre a prosztatarák elleni küzdelem segítéséért.

Pan Xianhang ichthyosis-ban szenved, bőre egész testén száraz és pikelyes, ami miatt sokan halgyereknek csúfolják.

Giuliano és Claudio Stroe Giuliano 11 és 9 évesen pózolnak, a román tesók a legerősebb gyerekek a világon. Kétéves koruk óta edzenek

Edam 2013-ban született Dél-Afrikában elképesztően sötét bőrrel. Nemcsak bőre fekete, de szeme is, s olyan félelmetesen néz ki, hogy családja inkább lemondott róla.

Lola Chuil vizont pont fekete bőréből és különleges szemszínéből csinált karriert az Instagramon 16 évesen. A modellügynökségek sorban állnak az ajtaja előtt a szerződésekkel.

Deepak Kumar Paswaan indiai gyerkőc magában hordozza ikertestvérét, s annak végtagjai kiállnak a testéből.

Gabby Williams olyan ritka betegségben szenved, hogy még nevet se adtak neki. Miözben más gyerek négy évet “öregszik”, ő csak egyet, vak és néma.

Andy Lee (Tsung Tsung) Hong Kong-ból háromévesen kezdett zongorázni, s mára egész kis profivá vált. Piano Prodigynek becézik, annyira élvezi a zenét.

Forrás: lemon.hu