A hős apa harművészeti képességeit használva űzte el az öt betörőt

Egy bátor férfinak az Egyesült Királyságban öt rablóból álló bandától sikerült megvédenie családját és otthonát, miután az idegen férfiak készpénzért törtek be a lakásba.

David Pugh, az 55 éves férfi kedden 3 órakor rablótámadásra ébredt a 400.000£-ot érő lakásában.

David azonnal felkelt, hogy megvédje a 17 éves fiát és a rottweiler kutyáját.

Csodálatos módon David bátorságot vett és harcolni kezdett a maszkos férfiak ellen, akik végül elmenekültek anélkül, hogy bármilyen értéket is magukkal vittek volna. A férfi bár véres sérüléseket szenvedett, sikerült családját megvédenie a támadóktól.

David a támadás után azonnal lefényképezte a törött orrát, hogy később bizonyítékként meg tudja mutatni sérüléseinek mértékét.

A hős férfi a következőt nyilatkozta a Daily Mail-nek: “Három óra körül egy csattanásra lettem figyelmes. Először azt hitte, hogy Zeus, a teraszajtónak szaladt.”

“Mire felkeltem az ágyból, teljesen meztelenül kimentem a hálószobából, aztán jobbra néztem, és megláttam négy vagy öt maszkos férfit, akik kiabálni kezdték, hogy: Hol van a pénz? Add ide a pénzt!”

David, aki az izraeli hadseregben önvédelmet tanított a katonáknak azt mondta, hogy amikor meglátta az idegen férfiakat az otthonában, akkor az ösztöne átvette az uralmat maga felett.

Azt monda: “Megragadtam amit csak tudtam és küzdeni kezdtem. Végül már székekkel és palackokkal verekedtünk.

Davidet fejét többször is eltalálták egy golfütővel.

Kétségbeesetten emlékezett vissza arra a pillanatra, amikor megpróbált eljutni a fia szobájához, miközben vérben ázott.

Csak feltételezni tudom, hogy a rablók ekkor azt gondolták, hogy “túl messzire mentek” és ekkor elszaladtak a helyszínről – mesélte David.

Biztosan azt hitték, hogy Davidot már félig megölték, ezért jobban járnak, ha azonnal távoznak, hogy nehogy bajba keveredjenek.

David fia állítólag megúszta a támadást, a család kutyáját azonban kezelni kellett, mivel a kutyát is fejen ütötték.

David szerint a rendőrség egyik szóvivője azt mondta, hogy “ez a legbrutálisabb támadás, amit valaha láttak.”

A férfi otthonában bekövetkezett betörésnek vizsgálata jelenleg is folyamatban van.