A megfélemlített tinédzser nem mert elmenni az iskolai bálba – majd 120 motoros kopogtatott az ajtaján

A középiskolás diákok számára az iskolai bál a középiskola egyik csúcspontja. Az iskola végét, és a felnőttkor kezdetét jelzi. Ez egy izgalmas időszak, amely sok előkészítést igényel. Ki kell választanod a ruhád, virágokat kell vásárolj és így tovább.

Shannon Purcifer egy diák, aki különösen várakozással tekintett a báljára. Sajnos azonban a tizenhat éves lány (Hampshire, Anglia) nem ment el, miután néhány zaklató megpróbálta összetörni az álmát.

De néhány jószívű barát és idegen segítségével ő nevetett a végén…

A 16 éves Shannon számára a gimnázium véget ér, Shannon ezen időszaka elég nehéz volt. Több betegségben szenved, beleértve a reumás ízületi gyulladást, a fekélyes vastagbélgyulladást és a cöliákiát.

Shannon gondosan választotta ki a fehér báli ruháját. De amikor eljött a nagy nap, Shannon otthon maradt.

Shannon osztálytársai annyira bántották a betegsége miatt, hogy úgy érezte, nem tud elmenni.

Anyja, Claire Carstens ezt írta az incidensről a Facebookon:

“Ha Shannon ma este elment volna a bálba, akkor ezt a gyönyörű ruhát viselte volna. Köszönhetően az undorító zsarnokoknak, Shannon úgy döntött, nem akar elmenni, és nem akar találkozni a söpredékkel, ami nagyon megviselte. Ennek a lánynak olyan sok problémája van az életben… a lisztérzékenység, a fekélyes vastagbélgyulladás és a reumás ízületi gyulladás, mégis olyan erős, még erősebb lélekkel! Szeretlek lányom”

Shannon édesanyja posztja vírusszerűen jutott el barátokhoz, ismerősökhöz és idegeneknek, akik elindítottak egy alapot Shannon számára. Az ötlet arról szólt, hogy rendeznek Shannonnak egy különleges bált, ahol barátai és ismerősei vele együtt ünnepelhetnek.

“Ez nem arról szól, hogy rossz volt az iskolában, de az iskolának tennie kellett volna ez ellen, mivel tudatában vannak a problémának. Ez arról szól, hogy megmutassuk a zaklatóknak, hogy nem fognak nyerni, és hogy megmutassuk másoknak, akit zaklatnak, az alagút végén fény van “- magyarázta Shannon anyja.

Shannon privát bálját a St. Vincent Főiskolán tartották meg és szuperül sikerült! A Gosport Scooter Club nevű helyi motorkerékpár-klub 120 motorosával jelent meg Shannon házában. Meg akarták mutatni a támogatást, és elkísérték a bulira.

Körülbelül 100 ember gyűlt össze a bálon, barátokkal és idegenekkel. Együtt elegáns partit rendeztek svédasztallal és egy diszkógömbbel a mennyezeten. Felejthetetlen este volt!

A zaklatókás mindenkire rossz hatással van, és sajnos Shannon messze nem az egyetlen, aki ezt megtapasztalta. De ez a történet azt mutatja, hogy a jó mindig érvényesül, és a zsarnokok soha nem nyerhetnek. Oszd meg a cikket a Facebookon, hogy emlékeztesd a barátaid!

via