Amikor a másfél méteres hátsóval rendelkező hölgy kimegy az ucára, még a forgalom is leáll a városban

Eudoxie Yao Abidjanban Elefántcsont-parton lakik, ami magában nem különleges. Az viszont igen, hogy a hátsója kerülete másfél méter, írta a Daily Mail.

A hölgy ezt mondta az újságnak: Ha kimegyek az utcára, az emberek meglepődnek, megdöbbennek. Sőt, még a forgalom is megáll.

Eudoxienek fogalma sincs, mekkora a csípőmérete és nem is akarja tudni. Szívesen megmutatja a testét és mindig a legkisebb méretű ruhát veszi meg. Nem hajlandó diétázni sem. Az óriási hölgy azt mondja azt eszi, amihez kedve van és szereti az alakját.

Eudoxienek már több, mint másfél millió követője van az Instagram-on. Kezdetben sok negatív megjegyzést kapott, de ez egyáltalán nem érdekelte.

Sokan mondják azt, hogy biztos plasztikai műtétnek köszönheti széles fenekét de ezt ő visszautasítja. Sőt, azt mondja, hogy a szüleinek még nagyobb a hátsójuk.

Nagy rajongója Kim Kardashian-nak. .Úgy tűnik Euxodie egy igazi sztár lesz, hazájában már nagyon népszerű. Sokat utazik és gyakran meghívják műsorvezetőnek is.

Fontos az, hogy jól érezzük magunkat a testünkben, attól függetlenül, hogy hogyan nézünk ki. Eudoxie méretei nagyobbak az átlagosnál ezért ő kiváló példa erre!