A leggyűlöltebb férfi az Instagramon… a fotói miatt fogod gyűlölni

Az Instagram egy csodálatos hely, ahol rendkívüli fotókat láthatsz olyan emberektől, akik szeretik megosztani a világgal amit látnak. Azonban egyes személyek szeretik a fényképezőgépet maguk felé irányítani. Igen, a nárcizmus az a szó, ami eszébe jut ilyenkor az embernek, de be kell vallanunk, hogy egy kicsit mindannyiunkban megvan ez a hajlam. Néha magunkat is meg szeretnénk mutatni a világnak. Csak persze van egy határ, amit egyesek átlépnek, mert nem mindegy hogy ebéd közben, vagy zuhanyzás közben készítesz magadról egy felvételt.

Most ismerkedj meg Travers Beynonnal, aki “Candyman”-nak nevezi magát aki jelenleg kereszttűzbe helyezi az instagram rajongóit, hiszen a fényképekkel amit megoszt az online felületen, óriási gyűlöletet kelt.

A fényképei mellett olyan feliratok szerepelnek, mint például: “Légy más mint a többi, légy önmagad.. ne hagyd, hogy megváltoztassanak!”

De talán azon tűnődsz, hogy miért kelt gyűlöletet maga körül ez a szegény gazdag srác? Hiszen olyan ártalmatlannak tűnik, nem igaz?

“Van időm szórakozni, de van amikor keményen kell dolgozni.”

Ilyen inget sem vesz magának mindenki.

Amiért magát 10 láb magasnak (3 méter) képzeli, még mindig nem érted, hogy fényképeivel miért vált ki annyi negativitást, de amikor a bikinis nőket pórázon sétáltatja, akkor megérted.

Képaláírás: Candyman “Kutyasétáltatás Candyman stylusban”

A hamburgeres képpel is óriási felháborodást keltett.

A szegény srác nem engedhette meg magának a bútorokat, ezért más megoldáshoz kellett folyamodnia.

Nemcsak búrorra nem volt pénze, hanem grafikus tervezőre sem, hiszen a szomszéd 14 éves gyermekét kérte meg, hogy MS Paint-ben feliratozza a képet.

És végül elfogyaszthatja a szerinte jól megérdemelt vacsorát

Néha mások néha ő fekszik a földön

Az önmaga mutogatása az ajtónál is fontosabb

Önmutogatos miután elvette egy gyerek játékát

Az értéktárgyak igazi tulajdonosa

Nagyon szeretném, ha ez a kép gif lenne

Nem gondoljátok, hogy abba kéne hagyni már a beteges öndicsőítést?