A kislány elbúcsúzik a várandós édesanyától

Néhány képnek akkora ereje van, hogy az egész világon mindenki szívét képes összetörni.

Az alábbiakban egy ilyen különleges pillanatfelvételt láthatunk egy édesanyáról és gyermekéről, akik olyan szoros kapcsolatban vannak, hogy szinte megfeletkeznek a körülöttük lévő világról. Ez a kép nem más, mint egy várandós édesanyáról és kislányáról és a búcsúzás pillanatáról készült felvétel.

Laura Paulescu, a fényképész ezen a pillanatfelvételen azt mutatja, hogy az édesanya mielőtt megszülte harmadik gyermekét, még egyszer átölelte gyermekét. A kép annyira megható, hogy emberek ezrei osztják meg a Facebook-on.

“Igazi kegyelem! Egy utolsó ölelés, mielőtt búcsút mondana a mamának, és utoljára felülhet az édesanya nagy, kerek hasára, amelyben a kis húga még mindig benne van.

Ez a fénykép a világ összes édesanyját megérintette. Nem is csoda, hiszen különleges érzelmi pillanatokat hordoz, amelyben a várakozás és a fájdalmas búcsú kéz a kézben jár. Az édesanya megígéri gyermekének, hogy nemsokára vissza fog térni.

Ez a szoros kapcsolat annyira lenyűgözte Laura-t, hogy szükségesnek érezte megörökíteni ezt a megható pillanatot.

Egy új családtag érkezése óriási változást jelent mindenki számára, de ez egy csodálatos változás. Mi lenne, ha minden család megtapasztalná ezt a csodát?