Hazugságban élt életünk! Mindenkinek látnia kell ezt a videót. Add tovább!

A szabadság nem akkora luxus, mint azt gondoljuk. Sokan közülünk elég szerencsések ahhoz, hogy olyan társadalomban éljenek, amelyik hisz benne, de hányan vagyunk valójában szabadok?

Mindennap ugyanabban a szobában kelünk fel és ugyanazt az utat követjük, hogy újra átéljük a tegnapot. Valamikor mindennap egy új kaland volt.

Az utunk során valami megváltozott. A napok amik korábban időtlenek voltak, most már betervezettek. Ezt jelentené felnőni? Hogy szabadok legyünk?

A társadalmunkban azt látjuk, hogy sokan rabszolgák a munkájukban.

Igen, valójában “szabadok”, mert mindenki maga választja a munkáját, de mégis heti 60 órát dolgoznak, hogy végül elegendő pénzük legyen, hogy szabadok legyenek…

De ez a választás? És ez úgy hangzik, mint a szabadság?

A média és a nagyvállalatok szűk képet adnak arról, hogy mi legyen a célunk, és folyamatosan kiemelik, hogy mi a siker. Bátorítanak bennünket, hogy e szűk célokra könyörtelenül törekedjünk, és sajnos az élet eltelik fölöttünk.

Tehát hogyan érhetjük el az igazi szabadságot? Egyszerűen, a képzelet révén. Ne élj állandóan holnap, mert valójában ma élsz.

Bár az alábbi videó teátrálisabb, mint a cikk címsora, és talán nem egy megszokott “vidáman” véget ért cikk, azt javaslom, hogy adj időt. Ha végignézed, valóban képes leszel megváltoztatni az életed.

Nézd meg az alábbi videót, majd oszd meg barátaiddal.

(A videó feliratos, alul kapcsolható be a videóban jobb oldalt)

Forrás: harmonikum