A 19 éves lány eladta szüzességét 3,9 millió dollárért… nem fogod elhinni, hogy ki vásárolta meg

Az amerikai modell azt állítja, hogy sikerült megvalósítania az álmát, hiszen megszerezte a szükséges pénzt ahhoz, hogy finanszírozni tudja az oktatási költésgeket.

A “Cinderella Escorts” nevű weboldal olyan fiatal és idős felhasználók körében vált népszerűvé, akik női szüzességet akarnak vásárolnak online.

A “hálószobát” egy 26 éves Jan Zakobielski működteti egy laptopról, saját otthonából a németországi Dortmundból.

Azok a férfiak, akik a lányok szüzességét meg szeretnék vásárolni, 40 százalékos letétet kell fizetniük Cinderella ügynökség bankszámlájára még a találkozó előtt. A fennmaradó összeget pedig készpénzben kell kifizetniük az érintett nőnek a szolgáltatás eladási pontján.

A 19 éves Giselle azt mondja, hogy minden álma valóra vált, miután 3,9 millió dollárért eladta szüzességét Abu Dhabi nevű üzletembernek. Az oldalon látható aukció szerint a második legmagasabb ajánlatot egy Los Angeles-i hollywoodi színész tette, aki 2,4 millió dollárt fizetett volna, a harmadik legmagasabb ajánlatot pedig egy oroszországi politikus tette, aki 1,8 millió dollárt ajánlott. Az ajánlattevők nevét természetesen bizalmasak kezelik.

 

Az említett weboldalon Giselle egy videó nyilatkozatban az mondja, hogy boldog és örül, hogy álma valóra vált.

“Minden nőnek joga van eldönteni, hogy kinek adja oda szüzességét”

“Egyesek ingyen odaadják egy fiatal férfinek, aki később elhagyja őket.”

“De én úgy döntöttem, hogy inkább veszek belőle egy új házat és utazgatni fogok a világon”

Gizelle azt mondta, hogy “kizárólag az ő döntése, hogy kivel akarja eltölteni az első alkalmat.” Úgy tűnik, hogy ez egy új trend a nők körében, hiszen egyre gyakrabban lehet hallani ilyet.