A szívére hallgat és feleségül megy a végső stádiumú rákos férfihoz: 3 héttel később, csoda történik

Rob Mooberry és jövendőbeli felesége, Amanda egy Las Vegas-i szállodában ismerte meg egymást.

Mindketten ott dolgoztak, Amanda pincérként és Rob pedig csaposként. Szerelem volt első látásra.

Nem sokkal később a pár randizni kezdett.

Robnak ezután megmagyarázhatatlan panaszai voltak; gyakran érezte az időjárás változást, és panaszkodott gyomor fájdalomra. Egy évvel azután, hogy Amanda és Amanda megismerte egymást, a férfi lefogyott 30 kg-ot.

A pár rengeteg orvost meglátogatott – senki sem tudta pontosan elmondani nekik, hogy mi a baj.
Végül egy sebész úgy döntött, hogy műtéten keresztül megvizsgálja, mert “egy egészséges ember nem fogy le 30 kg-ot egy év alatt”.

A műtétet követően a pár rossz híreket kapott.

Az orvosoknak sajnos rossz híreket kellett közölniük a párral: Robnak a legsúlyosabb vastagbélrákja volt. A műtét során az orvos eltávolított egy ökölnyi nagyságú daganatot.

Sajnos ezután kiderült, a helyzet még súlyosabb, mint gondolták. A rák már elterjedt a belekben, a nyirokcsomókban és a húgyhólyagban.

Az orvosok becslése szerint Robnak csak néhány hete maradt. Azon az éjszakán, amikor a pár megkapta a híreket, Rob rájött, hogy itt az idő.

Amanda elmagyarázta: “Egy éjjel, amikor a Rob melletti kórházi ágyban feküdtem, mellém fordult és azt suttogta:”Meg akarok házasodni“.

“Én sírva azt válaszoltam:” Én is! ”

Rob és Amanda összeházasodtak, mielőtt a kórházban megkezdték volna a sugárterápiát.

Elkezdték sugarazni, azonban a betegség nagyon elhatalmasodott rajta, és már a májára is áttétet képzett.
Ennek ellenére az orvosok egy második kör kemoterápiával is meg akartak próbálkozni, de Rob ezt már nem akarta bevállalni. Az első kemoterápiás kezeléssorozatba is majdnem belehalt, annyira legyengítette és szétmérgezte a szervezetét.

Egy komoly, és kockázatos döntésre jutott. Otthagyta a kórházat, és elutasított minden további kezelést.
Vegetáriánus feleségével, a 39 éves Amandával közösen vegán életmódot kezdett, elhagyta a cukrot, és minden feldolgozott élelmiszert kiiktatott az étrendjéből.

2013 elején a következő vizsgálat azt mutatta, 80%-kal csökkent a rákos sejtek száma a szervezetében. Mooberry szervezetéből mára teljesen eltűnt a rák, és közben gyermekei is születtek.

Ha bárki megkérdezi tőle, hogyan tudott a végstádiumú rákból felépülni, azt mondja, nála a vegán diéta működött.
És tényleg működött. Azonban a gyógyszeripar egyes képviselői egy időben pert akartak a nyakába akasztani, amiért ezt terjeszti. Az indok az, hogy ezzel másokat befolyásol negatívan, akik visszautasíthatják az “életmentő” kezeléseket ennek hatására, ehhez pedig nincs joga-

Ő maga ezután kénytelen volt finomítani a kijelentésén, nehogy börtönnel fenyegessék, amit aztán egyes orvosok meg is tettek.

Hangsúlyozta, hogy nem állítja, minden betegnek erre az életmódra kéne átállnia, csak azt tudja, neki ez hatott.
“Könnyebb is volt, mert Amandának így csak egyféle ételt kellett akkor főznie. Aztán álltam át a nyers és vegán étkezésre.” A döntésének helyességét a 2013-as vizsgálatok is alátámasztották, de akkor választania kellett, folytatja e a kezelést, vagy sem. Nemet mondott rá, de a diétáját nem hagyta abba. 2014-re a ráknak nyoma se volt a szervezetében.”

Csodával határos gyógyulás volt, amin az orvosai elképedtek, de melyen legbelül ők is nagyon jól tudták, hogy ez egy lehetséges alternatív gyógyítása a ráknak.

OSZD MEG másokkal is!