Elsa hercegnő mentette ki a rendőröket a hóviharból

Ki tud segíteni, ha bajba kerülsz a hóvihar közepén? Természetesen valaki, aki mesteri módon bánik a hóval és a jéggel és aki soha nem riad vissza a hidegtől.

Amikor a közelmúltban egy valódi hóvihar keletkezett Bostonban, a helyiek nem csináltak ebből nagy problémát. Különösen a 37 éves Jason Triplett ügyvédnő tudta, hogyan használhatja ki ezt a lehetőséget, hogy egy kis reklámot csináljon magának. Éppen ezért “Elsa” hercegnőnek öltözött és ebben a jelmezben sétálni kezdett az utcán.

Útközben azonban Jason találkozott valakivel, akinek sürgős segítségre volt szüksége: egy rendőrautó elakadt a hó miatt és nem tudott tovább haladni.

Jason ekkor Elsa hercegnőként felelősnek érezte magát, hogy azonnal beavatkozzon és segítsen a bajba jutott rendőrön.

Elsa ellenállva a természet erőinek, magas sarkú cipőben tolni kezdte a járművet.

A bostoni lakosok, akik menedéket kerestek egy meleg pubban, videóra vették az egész jelenetet. Persze nem segítettek, csak videóztak. Akár egy Disney hősnő, mindent meg kellett tennie, hogy segíteni tudjon és ki is tett magáért.

És végül Jason megcsinálta! Eltökélten, minden erejével addig tólta a kis buszt, ameddig a kerekek újra tapadni kezdtek és a bűnüldöző tisztek folytathatták útjukat.

A videó hóviharként terjed az interneten, hiszen több ezer ember élvezi a bátor hercegnő beavatkozását.

Mit lehet erre mondani – néha jól jön egy hercegnő!