8 kínos helyzet, amivel a nyár folyamán minden lány szembesülni fog

A kínos helyzeteket sosem lehet elfelejteni. A negatív érzelmek közül talán a szégyen a legmakacsabb, amit jóval a kínos esemény megélése után is az eszkünkben tartunk. Vannak olyan helyzetek is, amiknek a felidézésébe húsz-harminc évvel később is belepirulunk, még akkor is, ha addigra már nevetni is tudunk rajta. Persze csak kínunkban.

Ebben a cikkben mutatni fogunk néhány ilyen kínos helyzetet, amivel a nyár folyamán minden nő szembesülni fog:

1. Mielőtt úszni indultál megpróbáltad megigazítani a fürdőruhát, mert elfelejtetted a bikinivonalat szőrteleníteni.

 

2. El kellett viselned a szőrtelenítő krém rettenetesen undorító szagját, annak ellenére, hogy mégsem sikerült tökéletesen szőrtelenítened vele. Őszintén szólva nem érte meg az erőfeszítést.

3. 5 órán át neked is szép lábaid voltak. Ugye, hogy milyen gyorsan visszanő?

4. Amikor felkötötted a hajad, rájöttél, hogy nem borotváltad a hónaljadat. Talán egy nap képesek leszünk arra, hogy erre is jobban odafigyeljünk.

5. Szőrnyű, hogy mi történt másnap a bikinivonalon… jajj, az a viszketés!

6. A tökéletes bikinivonalért sokszor meg kellett szenvedned és nagyon megalázva érezted magad. Ez valami olyasmi, mint a szülés, csak azzal a különbséggel, hogy a végén nem veheted ölbe a kisbabát.

7. Borotválkozás egy olcsó borotvával. Kétségbeejtő, hogy néha milyen sérüléseket tud okozni.

8. Nézegeted magad a napfényben és felfedezed, hogy neked is van bajuszod. Nagyon zavar, pedig olyan puha, hogy nem zavar senkit.