Eláruljuk, hogy miért rúgták ki ezt a 19 éves lányt az egyetemről

A 19 éves Kendra Sunderland annyira unta a biosz órát az Oregon állami egyetemen, hogy gondolta, csinál magának egy lyukas órát.

#4 Merész felvételt készített magáról a könyvtárban

Ha mondjuk Kendra elment volna egy gyorsétterembe, akkor nem lett volna belőle világhír, de a mi Kendránk inkább bevonult az egyetem könyvtárába és lefilmezte magát félmeztelenül. Egyesek azt mondják, hogy csak egy merész felvételt akart készíteni magáról barátjának, de NEM, mert elég buta volt ahhoz, hogy utána a videót feltöltse az internetre.

#3 Csak később bukott le, online

Egy ideig nem történt semmi eget rengető, de aztán a felvétel egyik nézője a háttérről felismerte a helyet és ezzel a lavina végleg megindult.

Az egyetem értesítette a helyi rendőrséget, majd a sajtó is ráugrott a sztorira.

#2 Kentrát letartóztatták a felvétel miatt

A videóra hirtelen mindenki kíváncsi lett és a sztori bejárta egész Amerikát. A videóbans szereplő művésznő ellen pedig eljárást indítottak közszeméremsértés miatt.

#1 Tettéért nagy árat kell fizetnie

A fiatal lányra egy éves börtönbüntetést, vagy 7000 dollár pénzbírságot is kiszabhatnak. A lány a botrány után otthagyta az egyetemet, igazából nem is kellett kirúgni. Hogy miért csinálta az egészet? Saját bevallása szerint túlságosan unatkozott.