Sylvester Stallone meseszép lányai felnőtté váltak – így néznek ki most!

Sylvester Gardenzio Stallone, 1946 július 6-án született Manhattanben, New Yorkban a Hell’s Kitchen városnegyedben.

Születésekor az orvos fogót használt, amivel megsértett egy ideget, ebből adódóan a csecsemő arcának bal oldala részlegesen lebénult. Ez eredményezte arcának jellegzetes állását, későbbi nehezen érthető beszédét, amely miatt gyerektársai sokat csúfolták. Állapota és családja rossz anyagi helyzete mellett sorsát tovább nehezítette, hogy szülei házassága felbomlóban volt. Gyermekkorának egy részét nevelőotthonban töltötte.

15 éves korában Stallone Philadelphiába költözött édesanyjához és annak új férjéhez. A gyermekkorában felgyülemlett agresszióját sportolással igyekezett levezetni. Az 1960-as években sportösztöndíjjal az American College of Switzerland hallgatója volt. Aztán Miamiban drámát kezdett tanulni, azonban a diploma megszerzése előtt úgy döntött, félbehagyja tanulmányait és New Yorkba költözik, hogy megvalósítsa álmát és színész lehessen.

A hetvenes évek elején Sylvester Stallone nehezen tudta fenntartani magát. Miután három hétig a buszpályaudvarban aludt, elhatározta, hogy pénz szerzése céljából pornófilmben vállal szerepet.

Néhány évvel később a Rocky főszereplőjeként óriási nemzetközi hírnevet szerzett. A rendkívül alacsony költségvetésből készült film óriási sikert aratott. 1976-ban ez volt a legeredményesebb film, amely három Oscár díjat is megnyert.

A Rocky c. film sikere után Sylvester Stallone folytatta a színészi karrierjét.

Sylvester magánéletéről évtizedek óta rengeteg pletyka hangzott el. Három házassága alatt öt gyermeke született, azonban legidősebb fia, Sage 2012-ben sajnos meghalt.

Három legfiatalabb leánygyermeke, Sophia, Szixin és Scarlet mindhárman fenőttek és professzionális modellként dolgoznak.

Ebben a cikkben megmutatjuk, hogy néznek ki ma.

Sylvester Stallone első alkalommal 28 éves korában kötött házasságot. Első felesége két gyermeket szült, Sage és Seargeoh.

Később feleségül vette Brigitte Nielsen színésznőt és modellt, de ez a házasságuk csak két évig tartott.

1997 májusában Sylvester harmadszorra is megnősült.

Harmadik feleségének, Jennifer Flavinnak három kislánya született: Sophia, Sistine és Scarlet.

Azóta ezek a kislányok felnőttek és mindhárman profi modellként dolgoznak.

 

 

Ők voltak a 2017-es Golden Globe gála legszebbjei.

Sophia, Sistine és Svarlet annak ellenére, hogy még nagyon fiatalok, már sikeres karriert futottak be.

Sophiát nemrég a Project Runway műsorában műsorvezetőként láthattuk, ugyanakkor nővérével a Dolce & Gabbana divatház reklámjában is szerepeltek.

Nemrég mindhárman megjelentek a Harper’s Bazaar magazin címlapján.

Sofia és Sistine jelenleg mindketten az University of Southern California egyetemre járnak, Scarlet pedig még mindig középiskolába jár.

Sylvester Stallone mindhárom lányára nagyon büszke és általában minden alkalommal megragadja az alkalmat, hogy ezt a közönség előtt is elmondja.

Az alábbi kép mellé azt írta, hogy “Három rózsaszál”

Az édesanya Instagram oldala is tele van lányai képeivel.

Csodálatos dolog, hogy mennyire szeretik egymást ezek a nővérek, és milyen közel állnak a szüleikhez.

Sophia, Sistine és Scarlet valóban gyönyörűek és úgy tűnik, hogy mindhárman apjuk szemét és tehetségét örökölték.

Semmi kétség, hogy ők Sylvester Stallone lányai.

Oszd meg ezt a cikket barátaiddal is, ha úgy gondolod, érdekes volt elolvasni Sylvester Stallone családjának rövid történetét.