A nyamama 31 kilót fogyott 12 hét alatt zsírégető gyakorlatok nélkül és a hatalmas titkot is elárulta

A legtöbb ember újévkor valamilyen fogadalmat tesz, ám sokkal könnyebb fogadalmat tenni, mint megvalósítani.

A fogadalmak nagyrésze a fogyással kapcsolatosak. Természetesen vannak olyanok, akik már január elsején feladják, de az a történet ennek az ellenkezőjéről szól.

Bemutatjuk Ana Reyes-t, egy 50 éves nagymamát Sydneyből, aninek 31 kilótól sikerült megszabadulnia, egy szigorú étrend követésével, amely sikerült megszabadítani őt az édesség iránti sóvárgástól.

“Sikerült megszabadulnom a depressziós állapotból és végre magabiztosnak érzem magam” – monda a Daily Mail-nek.

Fotó: Believe Advertising

“Sokan azt gondolják, ha kihagynak egy étkezést, akkor lefogynak, pedig ez nem így működik.”

“Az egész folyamat során reggelire sok gyümölcsöt ettem, almát, epret egy kis joghurttal. Az ebédem fehérjékből, zöldségsalátákból állt, vacsorára pedig halat ettem.”

“Soha nem gondoltam volna, hogy ez segíteni fog, most anyira boldog vagyok, nem csak fizikailag, hanem szellemileg is, ez az étrend teljesen megváltoztatta az életemet.”

Ana elismerte, hogy nehéz volt rászokni a helyes táplálkozásra, mert eleinte a szervezete vágyakozott az édességek iránt. A cukorfüggőség is olyan, mint bármely más függőség, és az érintett személy egy bizonyos idő elteltével nagyon idegessé válhat, amiért nem kapja meg a napi, vagy óránkénti adagot.

Fotó: Believe Advertising

A CNN szerint a függőségben élők általában négy főbb nehézséggel találkoznak: zabálás, megvonás, sóvárgás és keresztszenzitizáció, vagyis amikor egy függőséget felcserélünk egy másik függőséggel.

Reyes asszony minden bizonnyal átment mind a négy nehézségen, de szerencsére ezek a vágyakozásai kezdtek elhalványulni és most több energiája van a nap folyamán.

Azt mondja, hogy semmilyen zsírégető gyakorlatot nem végzett, hiszen a hasi duzzanata miatt nem is tudna megerőltető gyakorlatokat végezni.

Szerencsére ez már a múlté, és most úgy néz ki, mintha teljesen más személy lenne.

Ha Ananak 50 éves korában sikerült jó irányba változnia, akkor biztosak vagyunk abban, hogy bárki más is megteheti.

Forrás: Daily Mail