A rák átterjedt a motoros férfi agyára és már beszélni sem tudott… de amikor meghallotta a motorkerékpárok zaját, felemelte a kezét…

Jon Stanley az Egyesült Államokból nagyon rossz állapotban volt. Hosszú ideje tüdőrákkal küzdött, és nemrég az agyra is átterjedt a betegség. Az orovosok mindent megtetek, de erőfeszítéseik már hiábavalók voltak. A család hazavitte a beteg férfit a kórházból, hogy utolsó napjait otthonában töltse. Nem tudott többet beszélni és lélegezni csak lélegeztető géppel tudott.

Jon egész életében lelkes motorkerékpár rajongó volt. Amikor David Thompson, egyik barátja megtudta, hogy Jont hazavitték a kórházból, azonnal meglátogatta. Mivel Jon már nem tudtak beszélgetni, Davidnak támadt egy öttlete és azt mondta: “Várj, hozok néhány kerékpárt.”

Nem volt sok vesztegetni való idő, ezért azonnal cselekedett. Leírta kérését különböző szociális oldalakon és a helyi motorkerékpár-kulobot is értesítette. Napokon belül több mint 200 embert sikerült összegyűjteni és több mint 100 motorkerékpárt. Majd egy megbeszélt helyen találkoztak és elindultak Jon otthona felé.

Jon amikor meghallotta az ablaka előtt álló motorkerékpárok zaját, azt a hangot, amely mindig a legnagyobb örömet okozta neki, felemelte a karját.

A család megértette, hogy mit akar. Megkérték a motoros fiúkat, hogy segítsenek és néhány férfi kivitte Jon’t és felültették az egyik motorkerékpárra. Jon felesége is oda ült és beindította a motort.

“Láttuk az örömöt az arcán” – mesélte az egyik motoros. “Annyira megható volt, mindannyian sírtunk, jó érzés volt örömet szerezni egy embernek.”

Az alábbi videóban megnézhetjük a megható jelenetet:

Néhány órával később Jon békésen elaludt felesége karjában. Feltételezhetjük, hogy ez több mint 100 ember segített neki abban, hogy boldog emberként távozhasson. Csodálatos gesztus volt!