Az étterem tulajdonosa júízűen elfogyasztja a húst a vegán aktivisták előtt

Egy kanadai éttermen kívül tiltakozó vegán aktivisták megdöbbentek, amikor a szakács az állat lábát az ablakban felvágja.

Az Antler nevű kanadai étterem ismertté vált, mivel helyi, szezonális vadon élő állatokból szolgálnak fel ételeket a vendégek számára. A vendégek bölény, vaddisznó, nyúl, kacsa és szarvashús közül válogathatnak.

Az étterem előtt nemrégiben több vegán aktivista kezdett el tiltakozni, amiről sokan azt gondolták, hogy egy jó kezdet egy új gondolkodásmód elterjesztéséhez.

Éppen ezért az állatjóléti aktivisták pénteken egy tiltakozást szerveztek az étterem előtt.

Körülbelül egy óra kiabálás után, az étterem szakácsa és társtulajdonosa fogott egy állati lábat, amivel „csábítani” kezdte a vegán tüntetőket.

A BlogTo arról is beszámolt, hogy a tüntetés szervezője felháborodását fejezte ki a Facebookon, mivel sértőnek tartotta, hogy előttük vágta el az állat húsát.

Miután megsűlt a hús, Michael Hunter, az étterem tulajdonosa leült az ablakba és a tüntetők előtt elfogyasztotta a szarvas húsát.

„Nézd meg, mit tettél vele. Az a szarvas nemrég még életben volt, egy ártatlan állat, aki nem akart meghalni.” – kiáltották a tüntetők, miközben fogyasztotta az állat húsát.

A cikk akkora felháborodást keltett, hogy már nem érhető el.

Néhány órával később rendőrök érkeztek a helyszínre, hogy vegyék rá az étterem tulajdonosát, hogy tüntesse el az ablakból a provokáló látványt.

Az étterem tulajdonosa az incidens ellenére azt mondta, hogy továbbra is működtetni szeretnék az éttermet, lehetőleg békés környezetben, ahol a vendégek élvezhetik az életüket.