Figyelem! Ilyen tavaszt és nyarat jósol a Dávid naptár! Mutatjuk milyen lesz az április és a május és nyáron mikor lesz érdemes szabira menned!

Figyelj! Ilyen időre számíthatunk a 2018-as Dávid naptár szerint! Hát van benne megelepetés bőven! Mutatjuk mikor lesz érdemes kivenni a szabadságodat.

A télről csak azért írunk, hogy láthasd, és eldönthesd magadban, hogy végül bejött-e vagy sem az előrejelzés:

A Dávid-naptár szerint változékony télre, sok hóra és március közepéig állandó éjszakai fagyokra számíthatunk, nyáron viszont kibírható lesz a meleg, szeptember végéig tart majd a jó idő – olvasható a Délmagyar cikkében.

Dávid Mihály sok hóra számít még most télen, ám a változékony időjárás miatt az gyorsan el is olvad. A tartós enyhülés csak március 20. körül köszönt be: akkor már éjszakánként sem lesz fagy.

És íme ez az előrejelzés pedig már aktuális:

Csapadékosnak csak a május és a június közepe tűnik – ez utóbbi időszak viszont akár július elejéig is eltarthat.

Nyaralni július második felében, illetve augusztus 10. és 25. között érdemes mennie annak, aki itthon szeretné tölteni a szabadságát – mondja Dávid Mihály –, de hatalmas kánikula nem lesz.

A legmelegebb napok július 15. és augusztus 20. körül várhatók, de egészen szeptember végéig kellemes, 24-25 fok körüli nappali hőmérsékletek lesznek. Utána jön egy erős lehűlés, viszont október végén, november elején a prognózisa szerint újra visszamelegszik majd az idő.

Forrás: délmagyar

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!