A tinédzser fiút arca miatt gúnyolták, de amikor meglát egy idegen autót, nem tudja elhinni, hogy ki száll ki belőle

Nem kellene zaklatnunk egymást, ez egy szerencsétlen járvány a társadalmunkban.

Valakit a külseje miatt inzultálni annyira szánalmas, nem beszélve, ha valakit veleszületett betegsége miatt bántanak.

Austin Niehus olyan tinédzser, aki a szerencsétlenül Goldenhar-szindrómával született. Ez egy hihetetlenül ritka genetikai betegség, amely születési rendellenességet okoz az arcon és a fejen.

A szindróma általában a fül, az orr, az ajkak és az állcsont kialakulásának hiányát eredményezi. Ennek eredményeképpen a szenvedőknek általában fizikai megjelenésüknél fogva szokatlan rendellenességek maradnak.

Mindössze 14 éves korában Austin már 52 korrekciós műtéten esett át.

Mégis, annak ellenére, hogy Austin lényegében kórházban nőtt fel, több száz orvos és rendelő asztal között, most viszonylag normális életet él.

Azonban hiányzott egy nagy dolog…

Az Austinhoz legközelebb állók úgy írják le őt, mint egy okos fiú, aki tele van szeretettel és kedvességgel.

Sajnálatos módon a körülötte levő emberek gyakran utasítják el a megjelenése miatt. Mivel másképp néz ki, mint egy “normális” gyermek, kegyetlen zaklatásnak van kitéve már a korai gyermekkorától fogva.

Az állandó bántalmazás eredményeképpen Austin úgy érezte, hogy a többi gyerek kiközösíti az iskolában. Vágyott a barátságra, és ezért próbált keresni más embereket Goldenhar-szindrómával.

Mivel azonban a betegsége nagyon ritka, nehéz volt találni embereket ilyen betegséggel.

Hamarosan azonban minden megváltozott…

Az alábbi videóban a kamerák felveszik, ahogy a 15 éves Austin egy nagyon különleges látogatót vár a Coloradói otthonában.

Amikor a kocsi megáll előttük, Austin lelkesen figyel az ablakon. Hívja az anyját és két testvérét.

Az alábbiakban egy igazán szívszorító találkozás látható két ember között, akik nagyon sokáig vártak egymásra… a jelenet nem is lehetne tökéletesebb.

ITT MEGNÉZHETED A TALÁLKOZÁSUKAT:

Soha nem értettem, hogy emberek miért zaklatnak másokat. Főleg, amikor a zaklatás kiterjed a másik kinézetére. Annyira szomorú, hogy az emberek azt gondolják, hogy büntetlenül bánthatnak másokat.

Minden zsarnokot felelősségre kell vonni tettéért, és tudatosítani kell vele, hogy ennek nincs helye a civilizált társadalomban.

Mégis, miközben össze törte a szívemet, ahogy elolvastam Austin történetét, örülök, hogy képes volt találkozni valaki mással, aki nem ítéli el.

Oszd meg ezt a történetet, ha megérintett.

Vannak rossz tapasztalataid a zaklatókkal?

Meséld el a hozzászólások mezőben!