A lengyel modell több tízezer dollárt fizetett, hogy “tökéletes nőt” faragjanak belőle

Egy népszerű lengyel modell szerint, aki 110 ezer Instagram követővel rendelkezik, egy nőnek mindössze néhány tízezer dollárra van szüksége ahhoz, hogy tökéletes nővé váljon.

Anella An építészmérnök és részmunkaidős modell Nyugat-Lengyelországból származik és nemrég a Daily Mailnek beszámolt arról, hogy a közelmúltban 42.000 dollárt költött ajak és mellnagyobbításra.

Állítása szerint a különösen karcsú dereka természetes adottsága.

Egy helyi reggeli TV-műsorban készített interjúban azt mondta: “Léteznek spontán dolgok is az életben, amit előre nem tervezünk”

“Néha az ember valami apró változást akar, például egy újabb frizurát, én például azt szerettem volna, hogy más legyen az orrom.”

“Aztán tökéletes melleket akartam, és ez még csak a kezdet volt.”

Egyedülálló megjelenéséről Anella csak ennyit mondott: “Lehet, hogy kinézetem egyesek szemében furcsa, vagy szokatlan, de én is különleges vagyok.”

Hozzátette: “Az olyan személyeket szeretem, akik fel tudnak mutatni bizonyos dolgokat az életben, képesek valami újat és szépet megvalósítani.”

Míg ő azt állítja, hogy Lengyelországban ő az első élő Barbie-baba, de a világon nem ő az első olyan ember, aki egy gyermekjáték karakter megjelenését utánozza.

Bizonyára már Ön is hallott Rodrigo Alves-ről, a valóságos Ken-babáról, akiről azt mondják, hogy több mint 500.000 dollárt költött tökéletes megjelenésére, ami pontosabban fogalmazva bizonyos szilikonos elemek beültetését jelenti.

A férfi is több alkalommal átesett különböző orr és mellnagyobbító beavatkozáson, hajátültetésen és Botox injekciókat is kapott.

A brazil származású férfi megengedhette magának ezeket a beavatkozásokat, hiszen nagyszüleitől hatalmas vagyont örökölt.

A fiatalember ennek köszönhetően teljesen át tudott alakulni.

Alaves azt nyilatkozta az egyik lapnak, hogy most végre sikerült elérnie az ideális álomtestet, és bizonyos mértékben meg tudta akadályozni az öregedés folyamatát.

“A célom, hogy mindig fiatal maradjak”

Sok negatív véleményt kapok különleges megjelenésem miatt, de én elégedett vagyok magammal, és ez a legfontosabb dolog.