Megtalálhatták VV Fanni holttestét? Így fogják azonosítani a megölt nőt

Nem kizárt, hogy a tavaly novemberben eltűnt VV Fanni holttestére bukkantak rá a Fertő tó oszrák oldalán, mindössze 10 kilométernyire a magyar határtól.

Elő­ször a tor­zó­ját ta­lál­ták meg pén­te­ken, a Fertő tó oszt­rák ol­da­lán. Bár ko­ráb­ban bal­eset­ről cik­kez­tek, most már biz­tos, hogy gyil­kos­ság tör­tént, írja a ripost.hu

Magyar is lehet az a fej nélkül talált nő, akinek holttestére pénteken bukkantak rá Fertő tó osztrák oldalán, Rusztnál.

Fotó: Facebook

Annak ellenére, hogy elég erősen gyilkosságra lehet gyanakodni egy ilyen esetben, az osztrák rendőrök először ezt nem akarták biztosan kijelenteni, balesetnek hitték. Vasárnap azonban már egyértelműen bűncselekmény miatt folyt az eljárás, ugyanis túl szabályosak a vágások. Az ügyben kriminálszakértő segítségére is szükség volt, a holttest ugyanis annyira oszlásnak indult, hogy először abban sem voltak biztosak, hogy emberi maradványról van szó.

A Krone Zeitung azt írja, hogy a személyazonosítás huzamosabb időbe telik, mert a fej, amit keresőkutyákkal és búvárokkal péntek este találtak meg egy nádasban, szintén rossz állapotban van. A fogai alapján próbálják majd kideríteni az áldozat kilétét: átnézik az eltűnéses körözéseket, és amik szóba jöhetnek, azoknál felveszik a kapcsolatot az eltűnt fogorvosával, hogy panorámaröntgen-képet kapjanak.

Fotó: Facebook

Természetesen az sem kizárt, hogy a tavaly novemberben eltűnt VV Fanni holttestére bukkantak, hiszen a holttest mindössze 10 kilométernyire volt a magyar határtól.

A Bors megkereste a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-kapitányságot, ahol azt mondták: hivatalos megkeresést egyelőre nem kaptak az osztrák hatóságoktól.