Amikor az apa reggel meglátta ezt a férfit ruha nélkül lánya ágyában, hihetetlen dolgot tett!

Egy apa reggel, amikor benézett lánya szobájába, meglátott egy meztelen férfit feküdni a saját lánya mellett. Szinte hihetetlen, ami ezután következett.

Képzeld el a szituációt: benyitsz reggel a lányod szobájába, és egy vadidegen, de teljesen meztelen fiú karjaiban találod. Te mit csinálnál?

Egy orosz édesapa megható levélben mesélte el a világnak, hogy ő mit tett. Amikor reggel megpillantotta az alvó párt, kiment a konyhába, és reggelit csinált. Aztán összehívta a család többi tagját, majd megvárták, amíg a fiatalok is magukhoz térnek. Aztán, még mielőtt a fiú felöltözhetett volna, az apa az asztalhoz parancsolta. „Képzelheted, milyen nehéz volt annak a fiúnak, hogy pucér fenékkel leüljön a családi asztalhoz… Én viszont úgy voltam vele, hogy jobb, ha az elején kiderül, hogy milyen ember. Úgyhogy feltettem neki a legfontosabb kérdést. Persze, előtte szóltam neki, hogy jól fontolja meg a választ, és őszintén válaszoljon, mert a további sorsa ezen múlhat.”

És hogy mi volt a kérdés? „Szereted a macskákat?” A fiú csak egy halk „igent” mert rebegni, de az apa hitt neki.

Az apa azt is megmagyarázta, miért volt fontos számára a válasz: „Utólag kiderült, hogy nekem volt igazam. Ebben a fiúban rengeteg szeretet van, elképesztően kedves, végtelenül udvarias, és gyengéd. Megengedtem neki, hogy járjon a lányommal.”

Ahogy telt az idő, egyre több dolog derült ki a srácról. „De nem volt könnyű sorsa. Az alkoholista apja öngyilkos lett, amikor ő még csak 15 volt. Az anyja nem sokkal később elhagyta. Ez a fiú három évet élt az utcán, sosem volt igazán gyerek, nem kapott semmilyen szeretetet, nem volt semmije, se végzettsége, se állása, se egy biztos pont az életében. Én viszont hittem benne. Láttam, mennyire tiszteli a lányomat, és mennyire tiszteli a lányom őt. Úgy döntöttem, hogy az előítéletek helyett inkább arra koncentrálok, hogy ő is megkapja azt a bizalmat, amit minden jó ember megérdemel. Kapott egy kulcsot a lakáshoz, aztán egy saját szobát. És megkapta tőlünk azt a biztos családi hátteret, amit a saját szüleitől sosem.”

„Mindez 15 évvel ezelőtt történt. Azóta a lányom férjhez ment ehhez a fiúhoz, közös vállalkozásba kezdtek, és boldogan élnek. Tavaly pedig megszületett a harmadik unokám. Ennél boldogabb már nem is lehetnék!”- írta az édesapa, aki az első pillanattól kezdve hitt abban, hogy a szeretet tényleg le tud győzni minden akadályt.

Szerinted is igaza van?