A párnak 3 ikerpárja lett 5 év alatt: De egy váratlan részlet elkápráztatja az orvosokat

A legtöbb pár nagy házról, óriási kertről és sok gyermekről álmodik. Ez az öröm azonban sajnos nem mindenkinek adatik meg, rengetegen próbálkoznak sikertelenül a gyermekvállalással. Pont mint Carrie és Craig Kosinscy, az ő történetük példa arra hogy a meglepetés tényleg mindig akkor jön amikor nem számítasz rá!

Carrie és Craig a tökéletes pár – nem csak szerelmesek, de legjobb barátok is, sőt, még közös szenvedélyük is van: a saját farmjuk! A boldogságukat csak egy dolog árnyékolta be: az orvosok azt mondták Carrie-nek hogy nem lehet saját gyermeke.

Carrie, aki maga is örökbefogadott gyermekként nőtt fel, nem tudta elképzelni az életét gyerekek nélkül. Éppen ezért férjével úgy döntöttek, örökbe fogadnak egy ikerpárt.

Az újdonsült család boldogan élte a dolgos mindennapokat a farmon, amikor egy nap az ikrek biológiai szülei kapcsolatba léptek Carrie-vel és Craiggel. A pár megijedt, attól tartottak, hogy a biológiai szülők időközben meggondolták magukat, és szeretnék visszakapni gyermekeiket. Tévedtek…

Az édesanya az ikerpár fiatalabb testvéreit (akik szintén ikrek) is szerette volna örökbe adni Carrie-éknek! A pár szóhoz sem jutott, tudták: azonnal igent kell mondaniuk!

Így egy másik ikerpár is csatlakozott a családhoz: Cece és J.J. Ők két évesek.

De csak néhány héttel azután, hogy a másik ikerpárt üdvözölte a család, Carrie furcsán érezte magát, és elment az orvoshoz.

Egy ultrahangból kiderült, hogy Carrie terhes lett. Nem egy, hanem két magzat jelent meg a képernyőn! Ez lenne ő és Craig harmadik ikre öt év alatt!

Craig és Carrie tudta, hogy terhességük magasabb hatalmú ajándék. A szülők úgy döntöttek, hogy mindent megtesznek, hogy mind a hat gyermek biztonságos, szeretetteljes környezetben nőjön fel.

De a sors hamarosan újabb látogatást tett a családhoz, és orvosaik alig tudták elhinni, mi történt.

A biológiai ikrek február 28-án születtek – ugyanazon a napon, amikor a másik két ikerpár született!

Az a tény, hogy Carrie és Craig összes gyermeke ugyanazon a születésnapon osztozik, egyértelmű jel volt a hálás szülőknek, hogy ez meg volt írva.

Carrie azt mondta a The Journal Times-nak: “Isten nyilvánvalóan kitűnő humorérzékkel rendelkezik.”

Sajnos Carrie és Craig biológiai ikrei Carrie terhességének 25. hetében születtek, és hónapokat kellett az újszülött intenzíven tölteniük. De amikor végre hazamehettek, Karraline és Clarissa egészségesek és erősek voltak.

Nyilvánvaló, hogy az ikrek sokba voltak a családnak, de sok ember a környező közösségben felajánlotta a pénzügyi segítséget.

Tény, hogy mind a hat gyermek ugyanazon a napon érkezett erre a világra – Cece és J. J. 2013. február 28-án született; Adalynn és Kenna 2014. február 28-án, és Karraline és Clarissa 2016. február 28-án – Craig és Carrie úgy érzik, hogy valaki ott van egy különleges tervvel a család számára.

És nehéz nem egyetérteni velük!

Tudj meg többet a család utazásáról itt:

Nagy köszönet Craignek és Carrie-nek a nagy szívükért. Annyira csodálatos, hogy négy gyermeket úgy gondoznak, mintha a sajátjuk lenne.

Oszd meg, ha téged is megmozgatott ez a történet. Sosem szabad feladni, igaz? Add tovább!