12 fénykép, amely megmutatja, hogy 100 év múlva milyen képek lesznek a nagyszülőkről

Minden családban elő kerül hébe-hóba a jó öreg és vaskos családi album, mellyel feleleveníthetjük az őseink fiatal korát, és nosztalgiázhatunk kicsit a régi szép időkön. Hogy 100 év múlva mi lesz, azt így még most nehéz megmondani, bár nagy valószínűséggel már nem lesz szükségünk albumokra, elég lesz csak egy mappát vagy a Facebookot megnyitni és máris millió és millió kép, illetve videofájl válik majd elérhetővé a nagyszülőkről.

Na és itt jön az igazán érdekes rész, hiszen a mai fiatalok már egyáltalán nem úgy fényképezkednek, ahogyan a mi nagyszüleink tették, márpedig ha akarják, ha nem…egyszer belőlük is nagyszülők válnak és az unokák bizony az ő fiatalkori képeikre is kíváncsiak lesznek.

Az alábbi képek – noha szélsőséges példákkal is…de – ezeket a tipikus nagyszülős fotókat próbálják meg reprodukálni kicsit a közösségi oldalakon manapság fellelhető fényképek segítségével…

Akinek persze nem inge, ne vegye magára…szerencsére ezek még azért tényleg szélsőséges, ritka esetek…aki viszont magára ismer…az lehet, hogy jobban teszi, ha szelektálni kezd kicsit a Facebook-fotók között…

1.. Egy leánykori kép a nagyiról.

2.. Táncoló nagyszülők.

3.. Szilveszterezés a barátokkal.

4.. Nagymama, amint egy fénykép segítségével próbálja meg elterelni a nagypapa figyelmét, miközben ő a barátaival szórakozik.

5.. Mikor még jó erőben volt a nagyi.

6.. Baráti összejövetel.

7.. Egy fiatalkori kép a nagypapáról.

8.. Nagymama, amint épp tortával készül meglepni a barátait.

9.. Nagyi és a divathóbort.

10.. Iskola utáni elfoglaltság a segítőkész tanárnővel.

11.. Esküvői fotó.

12.. A nagyi munkája fiatalon. (most: YouTube videoblogger)