A férj fotósorozatot készített feleségéről közös utazásaik során – a képek magukért beszélnek

Nem is kell mondanom, mennyire jó érzés valakivel együtt utazni kivéve, ha nem tömi tele a fejünket fölösleges információval. Segíthet nekünk beállítani a navigációs rendszert, vagy megkérhetjük, hogy nyissa ki a vizes palackot és miközben utazunk, valami finom harapnivalót is kérhetünk tőle.

Egy MrMagoo21 nevű Reddit felhasználó is megosztotta közös utazásaikat feleségével, de az ő esetében sajnos semmi ilyesmi nem történt.

Azért, hogy megmutassa, mennyire egoista módon pihen felesége, miközben ő hosszú kilómétereket vezet, egy fotósorozatot készített, amelyen láthatjuk, ahogy felesége utazás közben végig alszik a kocsiban. A fotók igazán nevetségesek.

“A feleségem gyerekkorában nagyon sokszor rosszul lett utazás közben és az anyukája olyan gyógyszert adott neki, amitől a kocsiban általában el is aludt. Ezért úgy gondolom, talán arra állt át a szervezete, tudat alatt, hogy a kocsiban elaludjon.-mesélte a férj.”

Ahogy a lenti képek is mutatják, a feleség valóban jól kipihente magát az utazás alatt. Nézd meg a lenti vicces képeket!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.