A szülésznő óvatosan ellenőrzi a sérült nő hasát… amikor közölte vele a szörnyű hírt, sírni kezdett!

Emma Fairbairn életében minden tökéletesen alakult. A fiatal angol nő hat hónapos terhes volt, és már alig várta, hogy kisfia megszülessen. Emma már türelmetlenül várta, hogy gyermekét karjába vehesse. Aztán eljött a végzetes nap, amely örökre megváltoztatta az életét.

Emma egy súlyos autóbalesetet szenvedett. A mentők gyorsan megérkeztek a helyszínre és Emmát azonnal kórházba szállították, ahol egész éjszaka bent tartották megfigyelésre. Természetesen Emma nagyon aggódott, de a mentősök úgy érezték, hogy a baba életben van, hiszen rugdalózik. Másnap reggel a szülésznő is megnézte.

A szörnyű hír, amit a szülésznő közölt vele, azt hiszem, hogy minden szülő rémálma: a kisbabának nem ver a szíve. A baba semmilyen életjelet nem ad magáról. Emma ekkor úgy érezte, hogy minden összeomlott körülötte, mintha kicsúszott volna lába alól a talaj. És ekkor következett a másik rossz hír: Emmának azonnal meg kell szülnie halott gyermekét.

2017 május 28-án Emma világra hozta a pici fiát. A kisfiú még csak 623 grammos volt, még ki sem nyitotta a szemét. De az édesanya így is szereti őt, és ezért osztotta meg ismerőseivel a képeket, amelyekhez megható sorokat írt a Facebook-on.

“Az elmúlt 27 óra volt életem legrosszabb időszaka. Tudva, hogy még ki sem nyithatta a szemét, még soha nem is sírt és még egyetlen lépést sem tehetett meg az életben. A kis teste nem tudott ellenálni a fájdalomnak, amit ez a szörnyű baleset okozott és semmit sem tehetek, hogy megmentsem. Pedig az egész testemmel védelmeztem őt. Tegnap este még azt hittem, hogy minden rendben lesz. Nyugodj békében, drága kisfiam!”

Ezek a képek nagyon meghatóak és mélyen megérintenek. Egyetlen anya sem szeretne átélni ilyen szörnyűséget.

Reméljük, hogy Emma képes lesz, hogy feldolgozza ezt az óriási veszteséget. Szerencsére mögötte van egy nagy család és a barátok, akik támogatja őt.