5 óriási igazság a kapcsolatokról, amelyet mindenkinek ismernie kellene

A filmekből rengeteg téves képet kapunk arról, hogy milyen is egy normális kapcsolat. Manapság már nagyon kevesen tudják, mi szükséges egy kiegyensúlyozott és hosszú távú kapcsolathoz. Nézzünk 5 népszerű sztereotípiát és az őket cáfoló valóságot!

1. Elengedhetetlen, hogy a legelejétől fogva meglegyen a kémia

Nem minden kapcsolat kezdődik elemi erejű szenvedéllyel. Nem csak a szikrákat kell figyelni a legelején, hanem azt is, hogy megvan-e a szükséges biztonság és kényelem valaki mellett.

2. Az igazán boldog pároknak ugyanaz az érdeklődési körük

Mindenki más és más dolog iránt érdeklődik, és különböző hobbija van. Butaság lenne azt gondolni, hogy attól még, hogy te mondjuk szereted az operát (ki tudja), a kiszemelted pedig a vadvízi evezés megszállottja, akkor nem fogtok tudni semmiről sem beszélgetni, és boldogtalanok lesztek együtt. Sőt, a különböző érdeklődési körök miatt még egyedibbnek és vonzóbbnak fogsz tűnni partnered szemében.

3. A boldog párok sosem vitatkoznak

Azok az emberek, akik sosem veszekednek, általában nem is igazán törődnek a dolgokkal. A veszekedés nélküli párok vagy nem foglalkoznak már igazán egymással, vagy túl törékenynek érzik a kapcsolatukat ahhoz, hogy megkockáztassanak egy vitát. Nem azt mondjuk persze, hogy állandóan bántani kell egymást, de a kisebb összetűzések elengedhetetlenek egy demokratikus és kiegyensúlyozott kapcsolatban. Így még jobban megismeritek egymást a partneretekkel.

4. A boldog párok imádják egymás teljes rokonságát

Képtelenség a partnered minden egyes barátját és családtagját ugyanúgy szeretni. Éppen ezért nem lehet ezt elvárni a párunktól sem. Elengedhetetlenek néha a nagy családi összejövetelek, de mindenkinek jobb, ha megszervezve, meghittebb körben találkoztok egymás rokonságával.

5. Az igazán boldog párok mindig együtt vannak.

Ez a legnagyobb tévhit, és sokan pont ott rontják el, hogy a kelleténél sokkal több időt töltenek el egymás társaságában. Szeretitek egymást, de ez nem jelenti azt, hogy mindenki mást ki kell zárni az életetekből, és csak egymással szabad programot szerveznetek. Mindenkinek szüksége van személyes térre és egyedül eltöltött időre, nem beszélve a barátokról és a haverokról.

+1: A filmek, reklámok miatt sajnos sokakban egy téves kép rögzült azzal kapcsolatban, hogyan is néz ki egy tökéletes pár. De jó lenne 2 lábbal a földön járni: ahogy te sem, más sem rendelkezik tökéletes külsővel. Ahogy idősödik és válik bölcsebbé az ember, nem kergeti tovább a hamis illúziókat, és nem ez alapján választ magának párt.