12 kérdés, amit férfiak titokban kérdeztek a mellről – és a nők őszintén válaszoltak

Természetes dolog, hogy az embereknek kérdéseik vannak az ellenkező nem testrészeivel kapcsolatosan. Íme néhány őszinte válasz nőktől olyan kérdésekre, amelyet férfiak titokban kérdeztek a mellről.

1. Lefelé a lépcsőn fáj?

Lehet, hogy hihetetlenül hangzik, de rengeteg tényezőtől függ. Általában nem fáj. Azonban amikor a nők menstruálnak, vagy kényelmetlen melltartót viselnek, akkor problémák merülhetnek fel. De a nagyobb mellekkel rendelkező nőknél más a helyzet. Az ilyen nők számára valóban fura érzés, amikor szaladnak.

2. Hogyan jellemeznétek egy mondatban a mell tökéletes napját?

Olyan ez, mint amikor tökéletes a hajad, csak sokkal jobb. Ez egy melltartó nélküli nap, egy kényelmes pólóban.

3. Állandóan úgy érzed, hogy egy teher van a mellkasodon?

Nem hibáztatom a férfiakat, amiért így gondolkodnak. A mell is csak egy testrész, mint bármilyen más része a testünknek, a nők nem érzik ezt fölösleges testrésznek.

4. A melltartó levétele tényleg annyira kielégítő érzés, mint ahogy mondják?

Különösen a merevítővel a kipárnázott, vagy merevítővel rendelkező melltartók esetében igazi megkönnyebbülést jelent a levétele. A nap végére már kellemetlen dolg melltartót viselni, mert viszkető érzéseket kelt. Szóval este jó érzés megszabadulni tőlük.

5. Akadályt jelent bizonyos dolgok elvégzésében?

Ez egy elég hülye kérdés. Olyan, mintha valaki megkérdezné a férfiaktól, hogy a férfi intim szervük zavarja őket a gyaloglásban? A mell is egy normális testrész, mint a fül, vagy az orr, vagy bármelyik másik testrész.

6. Mennyire érzékenyek?

Ti, férfiak, biztosan arra gondoltok, hogy milyen érzés, ha egy focilabda hirtelen elkapja. Az ilyen ütésekre természetesen, hogy érzékeny.

7. Mennyit nő a mellbimbó valójában?

Ez csak egy bizonyos korig nővekszik, amíg kifejlődik. Ezután csak a mellek nagyobbodhatnak, a mellbimbó pedig sötétebbé válik.

8. Bosszantó dolog melltartót viselni?

Egyetlen nő sem szeretne kényelmetlen melltartót viselni, mivel pontosan tudják ennek a következényeit. Ez olyan érzés, mintha egy ketrezbe szorítanád, ami ráadásul fájdalmas is lehet.

9. A nők játszanak a mellükkel?

Az igazság az, hogy néha igen.

10. Miért van az, hogy az egyik mellünk nagyobb, mint a másik?

„Először is szeretném legszögezni, hogy ez rettentően gyakori: a nők 90%-ának az egyik melle nagyobb, mint a másik. A tapasztalatok szerint ez valójában azzal függ össze, ki milyen kezes: a balkezeseknek általában a bal mellük, míg a jobbkezeseknek a jobb mellük a nagyobb. Azt is fontos tudni, hogy senkinek sem egészen szimmetrikus a melle, ez a fogalom a valóságban egyszerűen nem létezik.”

11. Örülnek a nők ennek a testrészüknek?

Nem találkoztam olyan nővel, akik erről beszélgettek volna, de általában a nők szeretik őket.

12. Abban a bizonyos periódusban érzékenyebbek?

Nagyon érzékenyek! Még a legkisebb tapintás is fájdalmat okozhat.