5 hatalmas hiba, amit a fehérneműt viselő nők 90 százaléka elkövet

Az intimhigiéniához nemcsak az tartozik hozzá, hogy naponta lezuhanyzunk, hanem például az is, hogy hogyan viseljük az alsóneműt, meg az is, hogy milyen alsóneműt viselünk. És igen, sajnos ebben is hatalmas hibákat lehet lehet elkövetni.

A nők sokat beszélgetnek az öltözködésükről, de ritkán kerül szóba az a ruhadarab, ami a legtöbb problémát okozhatja, a bugyi. Pedig súlyos következményei lehetnek, ha nem figyeltek eléggé oda rá. Hogy mire gondolunk? Mondjuk is!

Alvás

Sokan hordotok alsóneműt a pizsamátok alatt, mert így szerintetek tisztábban tarthatjátok magatokat. A valóság pedig az, hogy így csak terepet biztosítotok a bacik szaporodásának a szellőzésmentes felületen. Úgyhogy éjszaka csak szabadon! Hogy a kánikulában hűvös maradjon az ágyatok, olvassátok el Linda cikkét.

Anyag

Ha rábukkantok egy szexi alsóneműre, akkor az sem érdekel titeket, hogy milyen az anyaga? Pedig jobban tennétek, ha erre is figyelnétek. A pamut biztosítja leginkább a szellőzést, a többi anyag elzárja azt, és így megágyaz a különféle fertőzéseknek.

Méret

A megfelelő méret nagyon fontos ennél a ruhadarabnál is, nemcsak az egészség, hanem az esztétikum miatt is. A szoros helyeken szintén könnyebben szaporodnak a bacik. A különböző bevágások pedig egyik trend részét sem képezték még soha! És azt tudtátok, hogy a hüvelyeteknek bizony a túl szoros nadrág sem tesz jót?

 

Alak

Ne tartson vissza titeket az alakotok a szexibb fehérneműktől sem. Válasszatok bátran csipkéset, selyemből készülteket, csak a méretre figyeljetek oda, és gyönyörűen ki fogják hangsúlyozni az adottságaitokat. Hiszen, ahogy Emcsi is megírta, mindannyian gyönyörűek vagytok, fürdőruhában is.

Edzés

Ha van edzős ruhátok, akkor ennek legyen része a bugyi is. A legtöbben csak a többi ruhaneműt cserélitek, pedig az is nedves lesz az izzadságtól. Ha torna után nem cseréltek alsóneműt, akkor bizony egy újabb lehetőséget biztosítotok a fertőzések megjelenésének.