Így találhatod meg a telefonodat, ha elvesztetted vagy lenémítottad – zseniálus trükk!

Elvesztetted a telefonodat, vagy nem emlékszel hová tetted, esetleg becsúszott az ágy mögé és lehalkítottad? Esetleg ellopták? Vagy egyszerűen kiment a fejedből, hogy hol hagytad? Ezekre a kellemetlen helyzetekre is van megoldás!

Ismerős érzés

Tegye fel a kezét az, aki mindig pontosan tudja, hol a mobilja. Megkockáztatjuk, nincs ilyen! Bizony, sokszor előfordul, hogy az ember nem találja meg a mobilt, ami miatt sokan hajlamosak pánikba is esni.

Ezekben a pillanatokban lepereg előttünk életünk filmje, azonnal megsiratjuk a pótolhatatlan képeket és telefonszámokat, és sokszor a szemeink is megtelnek könnyel a pánikszerű keresés közben. De mindez már a múlt. Most végre az Android és iPhone készülékeket is egy pillanat alatt megtalálhatjuk egy apró trükkel!

Iphone-osoknak

Ha iPhone-od van, be kell jelentkezned az icloud.com oldalon az Apple-ID azonosítóddal. Ott találod meg az IPhone-keresés funkciót, ami egy térképen azonnal meg is mutatja a a készülék helyét. Ha ellopták a készüléket, akkor is szinte egy gombnyomással újra fel lehet hangosítani.

Android-osoknak

Ha Androidos a telefonod, akkor az android.com/find oldalra kell felmenned. Ott egész egyszerűen a Google-fiókodba kell csak bejelentkezni és a rendszer máris megmutatja egy térképen a telefon pontos helyét. Sőt, ott is van egy gomb, amire ha rákattintasz, a telefon hangosan csörögni kezd. Ha le va némítva, akkor is.