A túlsúlyos lányt barátja nem engedte fogyókúrázni – a szakítás után viszont nem fogod felismerni

A fiú a kövér lányokat szerette, ezért azt szerette volna, hogy a fiatal lány kövér maradjon. A szakítás után a lánynak sikerült leadnia 60 kilót és nem lehet többé felismerni.

 

Christine Carter, a 28 éves lány nemcsak pasijától szabadult meg, hanem 60 kilótól is. A lány barátját a túlsúlyos lányok hozták lázba, ezért nem engedte, hogy Christine változtasson magán. Sőt arra bátorította, hogy minél többet egyen. Ezenkívűl a férfi túlságosan féltékeny természetű is volt, és attól félt, ha barátnője újra lefogy és csinosabb lesz, akkor elhagyja és emiatt sem hagyta egy jó ideig fogyókúrázni a lányt. De végül Christine megtette és a férfitől is megvált, amit azóta sem bánt meg.

A lány legmagasabb testsúlya 127 kilógram volt, ekkor 10 féle gyógyszert kellett szednie, állandóan orvoshoz járt, és gyakorlatilag lihegés nélkül nem tudod felmenni a lépcsőn.

Christine akkor kezdett el hízni, mikor abbahagyta a dohányzást. Ráadásul a már említett kapcsolata sem segített egészséges életmódra váltani: betegesen féltékeny barátja örült, hogy túlsúlyos barátnőjét nem kell más férfiaktól féltenie, a lány pedig a kapcsolati problémák elől is az evésbe menekült.

Aztán betelt a pohár, és Christine elhatározta, hogy akármit is mond a barátja, megszabadul a súlyfeleslegtől. A diéták azonban haszontalannak bizonyultak, ezért a lány gyomorműtétet csináltatott. Így sikerült leadnia 22 kilót, amit azonban gyorsan vissza is hízott. Ekkor további változtatásokra adta a fejét: egy személyi edző segítségével szigorú étrenddel és edzéssel elérte, hogy 66 kilótól szabaduljon meg! Az alakját pedig egy szupermodell is megirigyelhetné.

Christine azt mondja, már meg sem ismeri magát a régi fotókon. Ő belül mindig is ez a lány volt, akit most már külseje is tükröz.