16 szülő, aki sajátos módon neveli a gyerekeit

Egy ember szülővé válása sosem könnyű feladat. Óriási felelősség kerül a vállunkra, melynek következtében már nem csak magunkért, hanem egy másik emberi életért is felelősséggel tartozunk. Bármennyire is nehéz azonban ez az időszak, nem szabad elveszítenünk a humorérzékünk és a jókedvünk, hiszen ezek teszik igazán széppé ezt a világot. Az alábbi szülők szerencsére még hosszú évek múltán sem fogytak ki a humorból, legnagyobb húzásaikkal pedig természetesen a gyermekeik is szívesen dicsekednek a különféle közösségi oldalakon, melyeken keresztül most mi is bepillantást nyerhetünk kicsit ezekbe a nem mindennapi kunsztokba…

1. ,,Megkértem a szüleimet, hogy készítsenek egy selfie-t, majd miután napokig nem válaszoltak, egyszer csak ezt a levelet kaptam postán…”

2. ,,Apukám azt mondta, hogyha egyszer végre elköltözöm otthonról, a kutyájuk fogja megkapni a szobám. Pár nappal a költözésem után, ezt a képet küldte a fater…”

3. ,,Megkértem édesanyámat, hogy vegyen pár fekete pólót nekem, de szerinte azok túl unalmasak, szóval hazaállított ezekkel…”

4. ,,Disneyland-ből küldtük az alábbi képet a szüleimnek, mire ők a következő fotóval válaszoltak…”

5. ,,Étterembe vittük a szüleimet…mi tagadás…nincsenek hozzászokva.”

6. ,,Megszökött egy rab a közeli börtönből, ezért megkértem a szüleimet, hogy legyenek különösen óvatosak, zárják rendesen az ajtókat. Azt mondták, minden rendben van, majd mellékelték a következő képet…”

7. ,,Életemben először próbáltam vezetni édesapám mellett…aki ezért igyekezett a lehető legjobban bebiztosítani magát. Bár az motorcsónakos mentőmellényt, már túlzásnak éreztem…”

8. Amikor a szép szó már nem használ…

9. ,,Megígérték, hogy nem kivételeznek egyikünkkel sem, és mindenki igazságosan fog ajándékokat kapni karácsonyra. Hááát a kis Rosie zoknija, mintha egy cseppet nagyobb lenne…”

10. ,,Megtalálták a legjobb képkeretet a tablófotómnak…”

11. ,,Egy iPad-et szerettem volna karácsonyra…mi tagadás, volt meglepetés bőven…”

12. Apuka kissé félti a kocsiját…

13. ,,Miután édesapám megnézte a Cápa című filmet, úgy döntött, hogy a kreativitását felhasználva készít valami egyedit az unokának…bár a pici már nem volt annyira elragadtatva…”

14. Élete első randevújára készült a kislány, az apuka kapva-kapott az alkalmon, hogy készítsen egy remek és emlékezetes családi fotót…

15. ,,Elköltöztem a barátnőmékhez, majd egy hét múlva hazalátogattam. Legnagyobb meglepetésemre, a szüleim az összes rólam készült fotót kicserélték a kutyájukra…”

16. ,,A kishúgom és a barátnői szórakoztak kicsit az emeleten, majd elküldték ezt a lent söröző apukáknak, akiknek több se kellett hozzá…”