A kutya-tolvajok altatólövedéket lőnek a kutyába, majd elrabolják őket a húsukért

Két gyanusítottat foglyul ejtettek Kínában kutyarablás miatt…

Látszólag a két férfi altató lövedéket használt, hogy elrabolja a két kutyát. Pár perc múlva a kutya-tolvajok visszatértek a helyszínre, hogy elvigyék a mozdulatlan állatokat. Az altatás céljából kutyába lőtt fecskendő használata gyakori esetnek számít Kínában.

A zavaró felvétel Kelet-Kínából származik, ahol két sisakos férfit láthatunk, akik az éjkszaka közepén két kutyát rabolnak el azoknak húsáért.

A videó szerint a rablás helyszíne Kína Jiangsu tartományában történt.

A szigorú állatvédelmi jogszabályok hiánya miatt a kutyalopás kínában nagyon gyakori eseménynek számít.

Az ehhez hasonló felvételek sokkoló hatással vannak az emberekre, és sokan felháborítónak tartják, hogy a hatóságok semmit sem tesznek.

Május elején egy kínai kiskutya tulajdonosát emberöléssel ítéltek el, miután egy hasonló incidens után a férfi furgonjába ülve, üldözőbe vette a motoros tolvajt. Az incidens következtében a motoros férfi balesetet szenvedett, majd később kórházban halt meg.

A kisállat tulajdonosa, egy 42 éves férfi volt, aki három év felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Az ügy heves vitát váltott ki Kínában, és az emberek követelték, hogy az ehhez hasonló tolvajokat kellene inkább elítélni.

Évente több ezer kutyát rabolnak el Kínában és évente több mint 20 millió kutyát ölnek meg, hogy kielégítsék a kutya húsa iránti vágyukat.

Egy kelet-kínai városban, Hangzhouban bekövetkezett kutya-lopás ügyében a rendőrség megállapította, hogy a kutyarabló banda döglött kutyákat adott el egy étteremnek, darabját körülbelül 5000 forinti áron.

Tavaly év végén a rendőrség egy bűnbandát buktatott le, amely közel 200.000 mérgező fecskendőt adott el kutyatolvajoknak a szociális média hálózatán keresztül.

Wendy Higgings, a Humane Society International vezetője azt nyilatkozta, hogy ez túlságosan gyakori eset kínában, ezért nagyobb figyelmet kellene szentelni erre.

Azt is elmondta, hogy “ez egy óriási kegyetlenség, amely miatt sok ember szenvedhet, hiszen elveszíti a kedvelt háziállatját.”

Sajnos, hogy jelen pillanatban is rengeteg kutya húsa az asztalon fejeződik be és bőrükből különböző divatos kiegészítőket készítenek.

Íme a zavaró videó amelyen látható a rablás pillanata:

Oszd meg ezt a cikket, ha te is úgy gondolod, hogy ideje lenne véget vetni ennek az emberi kegyetlenségnek!