Az anya napközibe vitte kislányát – majd megcsörren a telefonja, és rémálommá vált a napja

Figyelem: Ez a cikk olyan képeket tartalmaz, amely zavaró lehet egyes olvasók számára.

Napjainkban, amikor egy fiatal családnak keményen meg kell küzdenie azért, hogy jövedelmet biztosítson a család részére, a napközi egy nagyon jó alternatíva. Amellett, hogy a gyermekek itt szerető gondoskodásban részesülnek, lehetőségük nyílik arra is, hogy kortársaikkal együtt játszanak és tanuljanak.

De amikor egy napközi annyira rosszul finanszírozott, hogy a kevés ovónő hiánya miatt már nem tudják elvégezni az olyan párhuzamos feladatokat sem, hogy a gyerekek állandó felügyelett alatt, biztonságban legyenek, akkor ott valami nagyon nincs rendben.

Mivel Tracy Blinov fiatal anyukának reggel munkába kellett mennie, 7 hónapos lányát a “Szorgos Kezek” nevű napközibe vitte, abban a reményben, hogy ott jó ellátásban lesz része.

De nem sokkal ezután megcsörrent Tracy mobiltelefonja – a napköziből hívták és arra kérték, hogy menjen át gyorsan. A megrémült anya értesítést kapott, hogy a kislányát megharapta egy másik gyermek.

Tracy futott, amilyen gyorsan csak tudott, de amit látott, az a legrosszabb félelmét is felülmúlta. Lányát többször is megharapták!

Hogy a kisgyermekek gyakran megharapják egymást, az érthető, hiszen gyakran előfordul. De Eliana egész arcán mély harapásnyomok voltak. Hogy történhetett ez meg anélkül, hogy a kislány keservesen sírt volna?

Az édesanya kérte, hogy nézze vissza a biztonsági kamera felvételét – amit felfedezett, attól a gyomra is felfordult. Az idősebb gyermek két percen át harapdálta a 7 hónapos csecsemőt.

A kislány arcán és testén összesen tíz harapásnyom volt. A két éves gyereket, aki megharapta Eliana-t, egy héttel korábban zártak ki egy másik óvodából, mert több gyereket is megharapott.

Az óvónők eltitkolták a szülők elől, hogy az új gyermek mennyire “szellemes” és milyen fenyegetést jelent játszótársaira. Persze tiltakoztak és azt mondták, hogy azonnal rohantak, hogy segítsenek, miután meghallották Eliana sírását.

A harapások annyira mélyek, hogy az orvosok biztonságosabbnak látták, ha antibiotikumos kezelést adnak. Tracy most fel szeretné hívni minden óvónő figyelmét, hogy felelősséggel végezzék a munkájukat. Szerencsére Eliana már jobban van és újra tud nevetni.

Ez egy igazi rémálom! Minden oktatási intézményt el kellene látni elegendő óvónővel ahhoz, hogy vigyázni tudjanak a gyermekekre!