20 feleség elárulta, mit tesznek, amikor férjeik nincsenek otthon

Gyakran előfordul, hogy a férjeknek munkába kell menniük. Nos, egyes feleségeknek ez egy valóságos felmentést jelent, de vannak olyanok is, akik ezt nehezen viselik. Sajnos olyan nők is vannak, akik ilyenkor megcsalják férjüket, de általában senki sem szokta megosztani, hogy mit csinálnak amikor férjeik elmentek. Ezek a feleségek azonban bevallották, hogy mit tesznek, amikor férjük távol van.

1. “Imádom, amikor a férjem nincs otthon. Ilyenkor végre ruha nélkül aludhatok anélkül, hogy hozzám érne.” Nincs jobb érzés mint meztelenül aludni és tudni, hogy az egész ágy a tiéd.

2. Beszélsz a tévé műsorban szereplő személyekhez. Ha úgy adódik, még ordítozol is velük, például „Miért nem Meredith-t választod Derek? Normális vagy?”

3. Úgy kényezteted a házi kedvencedet, mint a kisgyerekeket. Dicsérgeted, gyereknyelven gagyogsz neki, és lesed minden kívánságát. Ha épp a szendvicsedről kunyerálja le a sonkát, az sem zavar.

4. Kipróbálsz olyan sminkeket, amilyeneket sosem viselnél nyilvánosan.

5. Elkezded a gyantázás után benőtt szőrszálaidat kioperálni. Na ez az, ami biztosan nem tartozik a gusztusos látványok közé.

6. Az éjszakát egy üveg bor társaságában töltöd, és szörfözöl a weben – természetesen csupa értelmetlen dolgot nézel végig ilyenkor. Amikor a barátaid rákérdeznek, van-e programod az estére, rávágod, hogy „Igen”. Valójában te nem hazudtál, csak nem mentél bele a részletek elmesélésébe.

7. Kísérletet teszel arra, hogy a szobádban – ami nem éppen egy bálterem méretű helyiség – neki állj edzeni. Ugrálsz, mint egy idióta. Az alattad lévő szomszéd pedig még be is csönget, és finoman megkér, hogy hagyd már abba. Ezt a cikis helyzetet!

8. Hangosan zokogsz, ha meghallgatsz egy szomorú számot, vagy végignézel egy megható filmet. Függetlenül attól, hogy van-e rá jó okod, vagy nincs.

9. Legalább 20 percet töltesz azzal, hogy elkészítsd magadról a legjobb szelfit. Megkeresed a legjobb szöget, a világítást és előveszed a legszebb ruhádat.

10. A tükör előtt állsz, nézegeted, méregeted magad. Végül megállapítod, milyen jó nő vagy. Milyen kerek a popsid, milyen feszes a melled.

11. Önfeledten táncolsz a rádióban vagy a tévében éppen szóló számra úgy, ahogyan a buliban szoktál 4-5 tequila után. Ritmusérzék egyes! Koreográfia egyes!

…és következzen néhány illusztráció, ami ábrázolja, hogy mit tesznek a nők, amikor egyedül vannak:

12. Bevásárlás után rögtön kóstolás

13. Főzés csak és kizárólag bugyiban

14. Közös pizza

15. Az evés az ágyban az igazi

16. Beburkolózni és sírni

17. Egy falatot a kutyusnak is

18. Olvasás és nassolás

19. A szerelés tudománya