Egy magyar családapa megírta a legviccesebb használtautó hirdetést – túlzás nélkül a legviccesebb!

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ez minden idők legzseniálisabb használt autó hirdetése. Biztosak vagyunk benne, hogy akinek ilyen szövege van, az bármit képes lenne eladni. Mindezt úgy, hogy nem árul zsákbamacskát, teljesen őszinte a portékájával kapcsolatban.

Íme, a hirdetés szövege változtatások nélkül:

„Eladóvá vált friss műszakis családi csataló, benzinesernyő, motorizált bevásárlótalicska, alias Hófehérke.

Ha guruló szaunát, mobil edzőtermet (vagy mindkettőt) keresel, MEGTALÁLTAD! Klíma nincs, így átlagos nyári napokon 50 fok feletti hőmérséklet könnyedén előidézhető, mindezt külön energia felhasználása és károsanyag-kibocsátás nélkül, ugyanakkor a szervokormány hiánya tetszőleges testrészek változatos edzését teszi lehetővé, akárcsak a manuális ablakemelő.

Az 1, 2-es benzinmotor nem csábít száguldozásra, viszont a vezetés klasszikus élményét adja sehol nem húz, de azt stabilan hozza. Persze, fehér is, így az autós tápláléklánc legalján foglal helyet minden szempontból, cserébe vigaszt jelenthet, hogy ugyanaz a VW jel található a kormány közepén, mint sokkal nagyobb, gyorsabb és drágább modelltársain.

Akik rendszerint nem engednek besorolni, kifordulni, megbirkózni a hétköznapokkal, ráadásul akkor sem túl előzékenyek, amikor elsőbbséget élveznénk a KRESZ alapján. szóval nem csak testünket, de szellemünket is pallérozza a jármű, hiszen alázatra, egészséges szerénységre tanít.

A fentiek tükrében első autónak kiváló. Másodiknak is, ha ilyesfajta tapasztalatra vagy bűnhődésre vágyunk. Hogy jót is mondjak róla, van 235 forint van a hamutartóban. Hamu viszont nincs benne, mert nem dohányzunk. Ez már rögtön két jó tulajdonság.

A váltó ténylegesen egy álom, lehet akár úgy is váltani, mint az egyre népszerűbb brazil buszvezető. De válthatunk úgy is, mint a normális emberek. Az ülések kényelmesek, németesen precíz minden kezelőszerv, nincs is belőlük túl sok, pont megjegyezhető. Akár nyolc gyerekülés is elfér benne, de úgy már nem lehet beülni, szóval ha gyereket is szállítunk hátul, az kényelmesen igazából kettő.

A gyerekek a vezetőülésről olyan távolságra esnek amúgy, hogy a padlóról simán fel lehet venni a leesett cumit és visszarakni a szájukba, miközben a másik kezünkkel ablaktörlőt cserélünk elől. Szóval családi autó is. Sőt! Szülőbarát családi autó, mert – a világért sem akarnám megbántani őket – Alma együttes tudtommal csak CD-n kapható, ebben az meg ugye nincs, ezért a szülő a zeneszolgáltatás jegyében kénytelen régi kedvenc AC/DC, Frank Zappa, Deep Purple vagy egyéb kazettáival beérni (így már kicsit időgép is amúgy a jármű).

Extrák és infók: olajcsere, szűrőcsere, futóműállítás decemberben volt, szép új akkumulátort és ablaktörlő lapátokat most kapott tavasszal, a téli abroncsok szintén az akciós csomag részét képezik. Az egyik dísztárcsát direkt hagytam el valahol, hogy látható legyen, hogy igazából acél felnik vannak a gépen. Ez egyfajta megelőzés, nehogy hirtelen felindultságból alufelninek nézzék a tolvajok.”

Ezek után mondd azt, hogy nem kaptál kedvet a járgány megvásárlásához! 😛