A 91 éves férfi spermamintát ad le orvosának -3 nap múlva orvosa megdöbben az eredményen

Egy idős ember számára a nyugdíjazás nagyszerű. Végre élvezheti a szabad idejét, kötelezettségek és korlátok nélkül élhet. Természetesen az idős kor sok betegséget is hozhat magával, ezért fontos, hogy a nyugdíjasok is gondoskodjanak magukról és figyeljenek egészségükre.

Ez a történet a The Laugh Bible nevű oldalról származik és egy 91 éves férfiról szól, akik elmegy orvosához ellenőrzésre, s ekkor váratlan dolog történik…

Kérjük ülj le kényelmesen és olvasd végig ezt, garantáljuk, hogy jót fogsz nevetni.

90 éves férfi

A kontroll során az orvos spermamintát kért az idős férfitól.

Az orvos egy műanyag kis tartódobozt adott neki és azt mondta: Vigye ezt haza és holnap hozza majd vissza spermamintával.”

A férfi másnap visszament az orvoshoz és átadta neki a kis tartályt, ez azonban üres volt.

Az orvos zavartan ránézett a férfira és megkérdezte: Mi történt?

“Nézze doktor úr, ez a helyzet: először megpróbáltam a jobb kezemmel, nem ment. Azután a bal kezemmel, úgy sem sikerült. Aztán megkértem a feleségemet, hogy segítsen, de az sem hozott eredményt. Ő is megpróbálta a bal kezével majd a jobb kezével, de semmi. Még a szájával és a fogával is megpróbálta, de semmi nem történt. Aztán hívtuk Arleent a szomszédot, ő is megpróbálta, ereménytelenül. Ő is megpróbálta, először az alkarjával, majd mind a két kezével sőt még a térde közé is tette és így sem sikerült,” mondta az idős férfi.

Az orvos döbbenten kérdezte: Tényleg megkérte a szomszédot?

A 91 éves férfi erre mosolyogva ezt mondta: Igen, senki sem tudta kinyitni ezt a kis tartályt.

Ez a történet fantasztikus, felvidítja a napunkat! Kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal a Facebook-on!