A fiatal ápolónő készít egy fényképet az idős nő kezéről – most egy részlet a képen az egész internetet ámulatba ejtette

Brandalyn Mae Porter egy idősek otthonában dolgozik Dallasban, Texasban. Az egyik dolog, ami nagyon fontos számára, hogy az otthonban mindenki megkapja a megfelelő ellátást, amit valóban megérdemelnek.

Ő itt Brandalyn.

Ez többet jelent, mint csupán az alapvető szükségleteik.

A betegei iránti elkötelezettsége nyilvánvaló ebben a Facebook-posztban:

Ezt írta a hölgy:

“Ma kifestettem az egyik új lakó körmét. Kinyitottam a táskámat és elővettem a tubust és arra kértem, hogy válassza ki azt a színt, amelyet legjobban szeret.

De a szerény néni arra kért, hogy csak átlátszó körömlakkot használjak. Erre azt mondom neki, hogy az annyira unalmas. Megkérdeztem tőle, hogy miért nem választ valami vidámabb színt?

Aztán ezt válaszolta:

A kezem annyira ráncos, csúnya, hogy nem akarom felhívni a figyelmet rá.

Aztán hirtelen nem tudtam, hogy mit válaszoljak, majd ezt feleltem:

A kéz sokat elárul! Ezek tükrözik a sok szeretetet, gondoskodást és az sok áldozatot, amit az életben másokért hozott. Ezek a kezek, amelyekkel megsimogatta és sokszor megvigasztalta gyermekeit, ezek a kezek, amelyek fáradságot nem ismerve minden nap főztek, mosogattak, takarítottak…

Ilyen szép keze kevés embernek van a világon! Ilyen kézről sokan csak álmodni tudnak.”

Aztán megkérte, hogy fessem rózsaszínre a körmét.

Az olyan embereknek köszönhetően, mint a Brandalyn, a világ csodálatos hely.

Az egészségügyi szakemberek valóban nagyobb elismerést érdemelnének, mint amennyit kapnak, és Brandalyn valóban példa; ezért osztom tovább a történetet. Nagy Köszönet Brandalynnek és az összes egészségügyi hősnek!

Mennyire fontos, hogy segítsünk másoknak abban, hogy visszanyerjék önbizalmukat! Oszd meg ezt a történetet, ha Te is egyetértesz ezzel!