Az orosz nő elképesztő szelfikkel mutatja meg, hogy milyen érzés hazájában élni

Januárban, a 25 éves Anastasia Gruzdeva szelfije vírusként terjedt el az interneten, miután a Yakutiában élő fiatal orosz nőnek sikerült elkapnia egy pillanatfelvételt az oroszországi mínusz 60 fokos extrém hideg télben.

Tekintettel arra, hogy milyen sikeres és jól elkapott fotó, nem meglepő, hogy gyorsan elterjedt az interneten.

Annak ellenére, hogy Yakutiában az időjárás télen szélsőséges mélypontra szokott süllyedni, nyáron akár a 40 Celsius fokot is elérheti.

A szélsőséges időjárási viszony miatt Földünk egyik legpolarizáltabb helye. Anastasia annak érdekében, hogy dokumentálhassa ennek az intenzív időjárás-változásnak a hatásait, a fiatal orosz nő nemrégiben készített magárol egy másik szelfit, nyáron miközben a szúnyogok megtámadták.

Május és szeptember között a város szúnyogokkal telik meg, ami nagyban befolyásolja a mindennapi életet. Annak érdekében, hogy ezt a fényképet elkészítse, Anastasia egy olyan területre biciklizett, amely különös módon tele van szúnyogokkal, aztán gyorsan elmenekült onnan, miután sikerült elkészítenie a képet.

Minden bizonnyal lenyűgöző a fiatal lány elkötelezettsége az iránt, hogy másokkal is érzékeltesse, hogy milyen érzés az ő szülővárosában élni. A legtöbben féltenék arcukat, és nem tennék ki magukat ehhez hasonló kellemetlenségnek.

Köszönjük neki ezeket a csodálatos fényképeket!