Egy 4 éves kislány apukájának hasmenése volt a nyilvános WC-ben…

Clint Edward háromszoros apuka és blogot vezet viharos családi életéről. Három kisgyerek mellett soha nem fogy ki a témából!

Ebben az epizódban a 4 éves kislánya, Aspen és a benzinkút vécéje játszik szerepet, és természetesen egy csúnya hasmenés. Szóval volt minden, ami egy jó történethez szükséges:

“Családommal 12 órás autóútra indultunk, egy temetésre de két óra utazás után megálltunk egy benzinkútnál, mert hasmenésem volt. A feleségem és a két idősebb gyermek a kocsiban maradtak, de a 4 éves kislányunk mindán áron velem akart tartani.

A WC-hez siettem és éppen időben odaértem. Nem volt más választásom, mint a 4 éves kislányomat is magammal vittem a kabinba. Amikor elkezdtem küzdeni, Aspen kék szemei tágra nyíltak és kezével tapsolni kezdett: “Jól van apu, jól csinálod! Hú mekkorát csobbant! Már kétszer megcsináltad! Most harmadszor! PFFFF, ez nagyon büdös!

Nem tudom, hogy valami rosszat ettem, vagy a gyerekekkel való utazás volt ilyen stresszes, de én még soha életemben nem éreztem magam ilyen támogatottnak. A végén megkértem, hogy fordítsa el a fejét, de a lányom végig kommentálta az egész jelenetet, tapsolt és közben azt kiabálta: “Apa, meg tudod csinálni! Meg tudod csinálni!”

Valószínű, hogy a feleségem szavait ismételgette, aki minden alkallommal így szokta bíztatni a fürdőszobában. Lehet, hogy kislányomnak ez teljesen normálisnak tűnt, de amikor a szereplők helyet cseréltek, akkor kissé furcsa volt.

Különösen egy nyilvános WC-ben, ahol a mellettem lévő kabinban lévő férfi nyilvánvalóan alig tudta visszafogni magát a nevetéstől. Különösen akkor, amikor Aspen “kaka-fingó” robotnak nevezett.

Amikor végre vége volt, kislányomat beültettem az autóülésbe, de a feleségem tudni akarta, mi tartott ilyen sokáig. Csak forgattam a szemem és annyit mondtam: “Jobb, ha nem is tudod.”

De Aspen elég kedves volt ahhoz, hogy részletesen elmesélje a történetet. A felesége megveregette a vállam és csak ennyit mondott: “Ügyes voltál apu, megcsináltad!”

Mit mondjunk erre? Ez az apa hihetetlenül szerencsésnek érezheti magát, hogy kislánya támogatta őt, és füttyentett vele.