Az anya a füvet vágja, magához szíjazva a 4 hónapos gyermekével – a szíve összeszorul, amikor a rendőr hirtelen megáll

Nagyon kevés olyan dolog létezik, amit egy anya ne tudna megcsinálni. Ez tény. Egy anya egyszerre több feladatot is elvégez, miközben a háztartást vezeti és a gyermekekre is odafigyel.

A három gyermek édesanyja Rachael Brindley is ilyen anya, aki ellátja a háztartásbeli feladatait és más egyéb munkákat, de soha nem volt olyan, aki egyszerre csak egy feladatra koncentrálna.

Mivel a férje elfoglalt volt egy projekt miatt, nem volt ideje lenyírni a füvet. Annak ellenére, hogy négy hónapos kisbabájára kell gondoskodnia, Rachael úgy döntött, hogy a kezébe veszi az irányítást. De azt nem gondolta volna, hogy egy olyan történet kerekedik belőle, amely végig söpör az interneten…

Napos idő volt, a fű pedig már igencsak nyírásra szorult.

“Úgy gondoltam, segíteni fogok a férjemnek, és levágom magam a füvet,” Mondta Rachael a KCTV5 News-nak. “Élvezem a fűnyírást.”

Tehát így tett. A 4 hónapos gyerekét hámban magára akasztva neki indult, hogy kisegítse férjét, és lenyírja a füvet a kertben.

Amikor azonban Rachael elkezdte nyírni a füvet, de szíve összeszorult, amikor meglátta a Madison megyei seriff helyettesét, aki behajtott a kocsifelhajtóba. A fiatal anya pánikba esett, azt hitte, hogy valamilyen oknál fogva bajba került.

Később írta a Facebookon: “Azt hittem, bajba kerülök, vagy valami …”

De teljesen másról volt szó:

Amikor meglátta az anyukát a kertben dolgozni egy pár hónapos csecsemővel, egyszerűen nem tudott tovább menni.

“… ez az édes seriff megállt, és ragaszkodott hozzá, hogy lenyírja a kertemet!”

A férj, Ryan azt mondta a KCTV-nek: “Lehet ez valakinek nem nagy dolog, de ez egy nagy segítség volt a feleségemnek.”

Amióta Rachael megosztotta a Facebook történetét, 17 000 alkalommal osztották meg. Milyen hihetetlen gesztus egy rendőrtől!

Néha mindannyiunknak szüksége lenne egy ilyen segítő kézre. Nagyon jó látni, hogy amikor Rachaelnek segítségre volt szüksége, akkor ott volt egy teljesen idegen ember, aki hajlandó lépni és segíteni.

Jobb kedvre derített ez a cikk? Oszd meg, hogy ezzel tisztelegjünk az összes szuperanya és az összes rendőr előtt!