A pilóta visszafordul a repülővel, és az anyukát leszállítják – másodpercekkel később megtudja a rettenetes hírt

A légitársaságok mindenféle kegyetlen visszajelzést kapnak az elégedetlen utasoktól. De ők megtesznek mindent, amit tudnak – és néha még annál is többet.

Csak kérdezzük meg Peggy Uhle-t, akik örökké hálás lesz a Southwest Airlines-nak, miután segítettek neki egy igazi családi traumán keresztül jutni.

Peggy Chicagoból utazott Columbusba és amikor a repülőgépre felszállt, kikapcsolta a mobil telefonját.

De ő és a többi utas nem jutott túl messzire, mert a gép hirtelen megfordult a Midway repülőtéren lévő aszfalton, és gurult vissza a kapu felé.

Peggy és a többi utas sem tudta, mi történik.

Miután a gép a kapuhoz ért, a légiutas-kísérő közeledett Peggyhez, és megkérte, hogy szálljon le. Peggy úgy gondolta, hogy rossz járatra szállt fel, de amikor visszament a terminálba, a kapunál azt mondták neki, hogy hívja fel a férjét.

A férje kénytelen volt felvenni a kapcsolatot a Southwest Airlines-szal, mert Peggy kikapcsolta a telefonját. De szerencsére a légitársaságnak sikerült a házastársak között az utolsó pillanatban kapcsolatot teremteni .

Kiderült, hogy Peggy 24 éves fia komoly fejsérülést szenvedett Denverben (Colorado), és kómában volt.

Peggy még fel sem fogta mi történt, amikor egy utaskísérő mondta neki, hogy lefoglaltak számára egy jegyet a leghamarabb Denverbe induló járatra. Mindent elintéztek neki, mindezt teljesen ingyen.

“Mindent elintéztek, a csomagomat a megfelelő helyre szállították, megengedték, hogy elsőként szálljak fel majd megérkezéskor elsőként szálljak le. Házhoz szállították a csomagomat sőt még fel is hívtak később, hogy megkérdezzék hogy van a fiam” – mondta Peggy Uhle a BoardingArea.com-nak.

A légitársaság hihetetlen szolgálatának köszönhetően Peggy képes volt gyorsan kapcsolatba lépni a családjával és odautazni a fiához, hogy megadja neki a szükséges támogatást – anélkül, hogy egy fillért fizetnie kellett volna.

Ma, a fia teljesen felépült a súlyos sérüléséből.

Kérjük, oszd meg, ha úgy gondolod, hogy fantasztikus, ahogy ez a légitársaság segítette ezt a családot!