A terrorizált nőt megműtik 6,000 tumorral a testén – a lélegzetelállító átváltozását megkönnyezte a lánya

Mindannyian fel tudjuk idézni az életünk egy bizonyos pontját, amikor zaklattak; a gyerekek kegyetlenek lehetnek, és úgy tűnik, hogy néha élvezik, ha mást terrorizálhatnak. Az olyan emberek számára, mint Libby Huffer, azonban a zaklatás nem korlátozódik kizárólag a gyermekkorra; ő tudja, milyen érzés, hogy folyamatosan gúnyolódjanak rajta.

A 45 éves anya olyan állapottal küzdött, hogy a testét egyszerre több ezer nem rákos daganat borította. Volt egy pont, amikor 6000 daganata volt a testén, és akkora fájdalmai voltak, hogy a lánya még csak nem is ölelhette meg.

Libby neurofibromatózis néven ismert genetikai neurológiai betegségben szenved. Miután több ezer ilyen daganat volt a testén, rendkívül nehéz volt a gyermekkora.

“Egész életemben zaklattak a bőröm miatt” – mondta a Caters News-nak.

“Az iskolában a gyerekek mindig csúfoltak, gyíknak és békának hívtak. Meg kellett változtatnom a nevemet Elizabeth-ről Libby-ra, mert amikor meghallottam a nevemet, mindig a gyík jutott eszembe.”

“Én is egy emberi lény vagyok, csak azt akarom, hogy szeressenek, mint bárki mást.” “Ahelyett, hogy megjegyzéseket tennének a külsőmre, szeretném, ha az emberek beszélgetnének velem, nem pedig úgy nézegetnének, mintha egy cirkuszi szörnyeteg volnék.”

“Nem vagyok fertőző, genetikai neurológiai betegségben szenvedek, amely tumorok kialakulását okozhatja mind a testen belül, mind azon kívül, ahol jelen vannak idegek.”

Több, mint két évtized után Libby ellátogatott a The Doctors című műsorba, melynek célja, hogy ritka kórokban szenvedő személyek segítségért fordulnak szakértőkhöz. Itt ajánlották számára az elektrodesszikációs eljárást, melynek elpusztítja a csomókat és az őket okozó szöveteket egyaránt.

Legalább ezer gumót sikerült eltávolítani az arcáról és a nyakáról, de a testének többi részét is hamarosan kezelni kezdik. Az eddigi eredmények is hatalmas hatással voltak Libby életére.

A műtét után meglátta magán a “hatalmas különbséget” a megjelenésében. Meglepte a lányát is, mert amikor a 23 éves lány meglátta édesanyját új szép megjelenésével, örömében elsírta magát.

A tudatosság növelése és a betegségben szenvedők támogatása érdekében Libby létrehozta a Facebook oldalát “Neurofibromatózis arcai“, és most több mint 6000 tagja van a világ minden tájáról.

Íme a csodálatos átalakulása, amely után nehéz felismerni:

Annyira szomorú, hogy a társadalmunk úgy érezte, hogy ez a csodálatos lélek nem tartozna közéjük.

Kérjük, oszd meg ezt a történetet, hogy tudatosíthassuk másokkal, hogy a külső miatt nem kezelhetjük az embereket másképp.