18 erőteljes fotó, amelytől megszakad a szíved

Olyan könnyű belefeledkezni mindennapi problémáinkba. Ezek a képek segítenek egy kicsit kizökkenni, meglátni az érdekes, a megható, a szokatlan dolgokat körülöttünk.

A menhelyi kutya, aki a rácshoz préseli magát, hogy megsimogassák

A fiatal lány nagyon félt leszállás előtt, és megkérte a mellette ülő idegent, hogy fogja a kezét. Az nemcsak a kezét fogta, de a családjáról is kérdezgette, hogy megnyugtassa utastársát.

Így rohannak a donorra váró barát új szívével a műtőbe

“Tavaly meghalt a nyuszim apák napján. Egy évvel később ez a liliom nőtt ki ott, ahova temettem, pedig nem ültettem oda semmit.”

Ez a háromgyerekes anyuka mindhárom lányának ír napi öt sort egy saját kis könyvecskébe. Az esküvőjükre szánja őket meglepetésnek ajándékba.

A 3,5 éves beszédsérült kisfiú most mondta ki életében először, hogy anyu

“Tavaly ez alatt a festmény alatt ültem az egyetemi könyvtárban. Ugyanekkor végeztem egy kis családfakutatást is, és találtam a neten egy olajfestményt egy sokadik üknagyapámról, Joseph Trappről. Másnap a könyvtárban rájöttem, hogy az ő arcképe alatt ültem a könyvtárban.”

A süket kutyus így jelzi gazdáinak, hogy ki kéne mennie elvégezni a dolgát

Új lakóhelyén ki akart menni lenyírni az udvaron a füvet, de azt látta, hogy a szomszéd már magától nekiállt. Kiderült, hogy az idős bácsi minden szomszédot így köszönt.

A férfi a metrón találkozott egy mezítlábas gyerekkel, és odaadta neki a cipőjét.

Ez az idős házaspár 26 éve ingyen kávéval várja a látogatókat

A diplomaosztójára készülő fiatal mindkét szülője elhunyt, ezért üzeneteiket rányomtatta a sapkájára

Egy futár menet közben emlékezett meg a második világháború áldozatairól

Egyszer az egyik munkás a nyugdíjba vonulása napján felakasztotta az ételes dobozát a munkahelyén. Hagyományt teremtett, azóta mindenki, aki nyugdíjba megy, ugyanígy tesz.

A szurikáta imádja az állatvédőket, akik az illegális állatkereskedők karmaiból mentették ki

Tűzoltó kutyát ment, és még meg is vigasztalja

A kép készítőjének apja mindenhová gumikacsákat rejtett, hogy szerencsét hozzanak. Négy éve halt meg, és a családtagok úgy vélték, már az összes kacsát megtalálták. Egy este azonban a kocsijának egyik tárolóját kábé életében először nyitotta ki, és ott volt az utolsó kacsa.

Madár gyászolja társát